Hoe de Google Home-app op uw Mac te gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe de Google Home-app op uw Mac te gebruiken
Hoe de Google Home-app op uw Mac te gebruiken
Anonim

Wat te weten

  • Installeer een emulator zoals Bluestacks op de Mac. Start de Google Chrome browser. Selecteer het drie verticale stippen icoon.
  • Select Help > Over Google Chrome. Als er een update beschikbaar is, downloadt en installeert Chrome deze.
  • Kies Relaunch om de update toe te passen. Je bent beperkt tot mediacasting. Je kunt Google Home-apparaten niet instellen vanuit Chrome.

In dit artikel wordt een tijdelijke oplossing uitgelegd voor het gebruik van de Google Home-app op je Mac. De app is ontworpen om alleen te werken met iOS- en Android-apparaten, maar je kunt een deel van de functionaliteit van de Google Home-app van je Mac krijgen als je een emulator installeert, zoals Bluestacks.

Google Chrome gebruiken voor Google Home

Nadat je een emulator hebt geïnstalleerd, kun je met Google Chrome een deel van de functionaliteit gebruiken die de Google Home-app op een Mac biedt, maar het is beperkt tot alleen mediacasting. Voordat u dit kunt doen, moet u ervoor zorgen dat Google Chrome is bijgewerkt naar de nieuwste versie.

  1. Start de Google Chrome-browser.
  2. Klik op het drie verticale stippen menupictogram in de rechterbovenhoek.

    Image
    Image
  3. Kies Help en klik vervolgens op Over Google Chrome.

    Je kunt deze instellingen ook bereiken door chrome://settings/help in de URL/zoekbalk te typen.

  4. Bevestig dat uw browser is bijgewerkt. Als er een update beschikbaar is, downloadt en installeert Chrome automatisch de update.

    Image
    Image
  5. Zodra Chrome is bijgewerkt, klikt u op Relaunch om de update toe te passen.

  6. Zodra je hebt bevestigd dat Chrome is bijgewerkt, kun je casten naar al je Google Home- of Chromecast-apparaten.

Je kunt geen Google Home-apparaten instellen vanuit Chrome. Deze functionaliteit werkt alleen bij gebruik van de Google Home-app op je Android- of iOS-apparaten of de juiste emulator voor de Mac.

Gebruik de Google Home-app op Mac via een Android-emulator

Aangezien de Google Home-app alleen wordt ondersteund op Android- en iOS-apparaten, moet je een emulator installeren om het Android-besturingssysteem op je macOS-apparaat te kunnen gebruiken.

Er zijn verschillende Android-emulators, dus het is een kwestie van voorkeur en de bronnen die je beschikbaar hebt op je Mac. Met een van de bekende emulators, Bluestacks, kun je verschillende Android-applicaties installeren en uitvoeren, waaronder de Google Home-app.

Verschillen met het gebruik van een Android- of iOS-apparaat

Over het algemeen is de functionaliteit grotendeels hetzelfde; als je eenmaal de emulator hebt ingesteld, kun je dezelfde resultaten bereiken, aangezien je in wezen Android op je Mac hebt draaien. Er is echter wat extra werk nodig om de emulator in te stellen, waardoor het hele installatieproces een beetje ingewikkelder wordt.

FAQ

    Kan ik Chromecast vanaf mijn Mac gebruiken?

    Ja, je kunt Chromecast gebruiken vanaf een Mac. Naast de Cast-functie in de Chrome-browser, worden apps zoals Netflix, Hulu en YouTube geleverd met ingebouwde Chromecast. Zoek naar het cast-pictogram en selecteer je verbonden Google Home-speaker of een ander apparaat met een ingebouwde Chromecast om media vanaf je Mac te casten.

    Hoe kan ik Spotify van mijn Mac naar mijn Google Home casten?

    De macOS Spotify-app is een ingebouwd programma van Chromecast. Gebruik het cast-pictogram van de app om Chromecast Spotify van je Mac naar een verbonden Google Home-luidspreker.

Aanbevolen: