Hoe een PopSocket te verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe een PopSocket te verwijderen
Hoe een PopSocket te verwijderen
Anonim

Wat te weten

  • Klap de kleverige PopSocket in zodat deze plat tegen je apparaat ligt.
  • Beweeg uw vingernagel onder en rond de schijf om deze van het apparaat los te wrikken.
  • Trek de PopSocket voorzichtig weg van uw apparaat. Verplaats het binnen 15 minuten naar een nieuw apparaat.

Dit artikel legt uit hoe je een plakkerige PopSocket van je telefoon of ander apparaat verwijdert.

Een plakkerige PopSocket verwijderen

PopSockets zijn geweldig om met de ene hand een smartphone vast te houden terwijl je met de andere sms't, maar als je een nieuwe case hebt of je telefoon upgradet en je PopSocket wilt behouden, moet je deze van je huidige apparaat verwijderen.

De zelfklevende gel die het op je telefoon of hoesje plakt, is herbruikbaar en laat geen residu achter. Hier zijn de stappen om de PopSocket te verwijderen:

  1. Klap de PopSocket in zodat deze plat tegen je apparaat ligt.
  2. Wrik de PopSocket los van het apparaat. Beweeg je vingernagel, spudger of een ander gereedschap onder en rond de schijf terwijl je deze optilt.

    Heeft u moeite om de PopSocket los te krijgen? Schuif tandzijde onder de lijm om te beginnen. Dit is gemakkelijker met een tweede paar handen om te helpen.

  3. Trek de PopSocket voorzichtig weg van het apparaat totdat deze loslaat.

    Image
    Image

    Als je een PopSocket naar een nieuwe positie, case of andere telefoon verplaatst, doe dit dan binnen 15 minuten na het verwijderen van de PopSocket, zodat de zelfklevende gel niet uitdroogt.

  4. Terwijl de gel plakkerig is, verplaatst u de PopSocket naar een ander apparaat of hoesje of naar een andere plek op het huidige apparaat.

Als de gel op een PopSocket vuil wordt, was hem dan af met water en laat hem 10 minuten drogen voordat je hem vervangt.

De telefoon is schoon en PopSocket-vrij, zodat je klaar bent om een nieuwe case toe te voegen, die telefoon weer in je achterzak te stoppen of de PopSocket op je volgende apparaat te plaatsen.

Hoe een MagSafe PopSocket te verwijderen

De nieuwe MagSafe PopSocket die aan een ring van magneten aan de achterkant van de iPhone 12 en later wordt bevestigd, vormt geen belemmering voor draadloze opladers.

Het verwijderen van een MagSafe PopSocket is gemakkelijker dan het verwijderen van het plakkerige type. Omdat het met magneten aan het telefoonhoesje wordt bevestigd, kan het bijna zonder moeite worden opgetild en verplaatst of verwijderd, wanneer u maar wilt. Het enige nadeel is dat de magnetische verbinding niet zo sterk is als de plakkerige verbinding.

Aanbevolen: