Een nieuwe Lord of the Rings mobiele game is in de maak

Een nieuwe Lord of the Rings mobiele game is in de maak
Een nieuwe Lord of the Rings mobiele game is in de maak
Anonim

Tolkien-fantasie staat weer op het menu terwijl Electronic Arts (EA) samenwerkt met Middle-earth Enterprises om een nieuwe Lord of the Rings mobiele game te maken.

Het is zeven jaar geleden dat de Middle-earth-filmreeks werd afgesloten met 'Battle of the Five Armies', maar J. R. R. Tolkiens verhalen zorgen nog steeds voor goed vermaak. Tenminste, dat is waar EA en Middle-earth Enterprises op rekenen, aangezien de twee bedrijven zojuist een nieuwe gratis te spelen mobiele game hebben aangekondigd die zich afspeelt in het klassieke fantasie-universum.

Image
Image

The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth is nog steeds een beetje etherisch van aard - iets van een spook als je wilt - aangezien er tot nu toe nauwelijks details (en geen screenshots) zijn onthuld. Wat we wel weten, volgens het persbericht, is dat de game opmerkelijke gebeurtenissen uit zowel The Lord of the Rings als The Hobbit zal bevatten. Spelers hebben toegang tot een aantal personages uit de fictie en kunnen deelnemen aan verschillende bekende veldslagen in beide series.

Image
Image

EA classificeert het als een "verzamelbaar rollenspel" en een "strategische, sociaal-competitieve ervaring". Of dat betekent dat het een letterlijk strategiespel is, of dat de strategie meer te maken heeft met die sociale elementen, v alt nog te bezien. Hoewel het een gratis mobiele RPG is met een focus op verzamelobjecten, klinkt het alsof er een behoorlijke kans is dat het verschillende bekende en favoriete personages zou moeten "verzamelen".

Er is nog geen verwachte releasedatum voor Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth, maar de regionale bètatests zullen naar verwachting ergens deze zomer beginnen. Welke regio's in die tests zullen worden opgenomen, is ook niet bekendgemaakt.

Aanbevolen: