De beste gratis tv-programma's op YouTube

Inhoudsopgave:

De beste gratis tv-programma's op YouTube
De beste gratis tv-programma's op YouTube
Anonim

YouTube biedt films en tv-programma's te huur of te koop aan, maar wist je dat je gratis tv-programma's kunt kijken met advertenties? Je kunt door de volledige lijst met gratis YouTube-tv-programma's bladeren op de YouTube-site, of onze gids voor de beste programma's op YouTube raadplegen.

Wilfred (2011): vreemdste komedie over een jongen en zijn hond

Image
Image

IMDb-beoordeling: 7.8/10

Genre: Komedie, Drama, Mysterie

Met in de hoofdrol: Elijah Wood, Jason Gann, Fiona Gubelmann

Gemaakt door: Jason Gann, David Zuckerman, Adam Zwar

TV Rating: TV-MA

Ryan (Elijah Wood) heeft het gevoel dat hij niets meer heeft om voor te leven totdat hij een antropomorfe hond ontmoet die zijn levenscoach wordt. Wilfred was een Australische show voordat deze werd aangepast voor een Amerikaans publiek, met mede-maker van de show, Jason Gann, die het titelpersonage in beide versies speelde. De humor is grof en oneerbiedig, net als het origineel, maar net als Ryan loop je waarschijnlijk met een beter humeur weg uit elke aflevering dan je vooraf was.

Scream Queens (2015): grappigste eerbetoon aan het Slasher-genre

Image
Image

IMDb-beoordeling: 7.1/10

Genre: Komedie, Horror, Mysterie

Met in de hoofdrol: Emma Roberts, Lea Michele, Abigail Breslin

Gecreëerd door: Ian Brennan, Brad Falchuk, Ryan Murphy

TV Rating: TV-14

Chanel Oberlin (Emma Roberts) en de andere zussen van Kappa Kappa Tau worden het doelwit van iemand die vermomd is als de mascotte van de universiteit. Hoewel het een komedie is, brengt Scream Queens een hommage aan klassieke horrorfilms als Psycho en Halloween. De originele scream queen, Jamie Lee Curtis, speelt zelfs Dean Cathy Munsch. Nick Jonas en Niecy Nash ronden de hilarische ondersteunende cast af.

The Carol Burnett Show (1967): Funniest Variety Hour van de jaren 60 en 70

Image
Image

IMDb-beoordeling: 8,7/10

Genre: Komedie, Familie

Met in de hoofdrol: Carol Burnett, Vicki Lawrence

Gemaakt door: Carol Burnett

TV Rating: TV-PG

In de jaren zestig en zeventig leek het alsof iedereen een variétéshow had, van Sonny en Cher tot de Brady Bunch. Maar niemand kon Carol Burnett verslaan, die meer dan tien jaar de wereld van de sketchcomedy regeerde. De Carol Burnett Show won tijdens zijn run 25 primetime Emmy Awards. Veel van de afleveringen op YouTube zijn niet meer beschikbaar sinds ze oorspronkelijk werden uitgezonden, dus als je ze hebt gemist toen ze voor het eerst werden uitgezonden, heb je nog veel in te halen.

Iron Chef (1993): gekste internationale kookshow

Image
Image

IMDb-beoordeling: 8.6/10

Genre: Spelshow, Reality-TV

Met in de hoofdrol: Chen Kenichi, Hiroyuki Sakai, Rokusaburo Michiba

Gemaakt door: Fuji TV

TV Rating: PG

Voordat Iron Chef een vaste waarde werd op het American Food Network, was het een van de grootste spelshows van Japan waarin chef-koks uit het hele land meesterkoks uitdaagden in getimede cook-offs. Gehost door de charismatische en raadselachtige Takeshi Kaga, is Iron Chef vandaag net zo vermakelijk als 30 jaar geleden, en misschien raak je zelfs geïnspireerd om een nieuwe keuken te proberen.

Earth: Final Conflict (1997): een somberder toekomstbeeld van de maker van Star Trek

Image
Image

IMDb-beoordeling: 6.2/10

Genre: Actie, Drama, Mysterie

Met in de hoofdrol: Von Flores, Leni Parker, Anita La Selva

Gemaakt door: Gene Roddenberry

TV Rating: TV-PG

Star Trek-maker Gene Roddenberry had een idee voor een donkerdere sci-fi-serie over een botsing tussen aardbewoners en buitenaardse wezens. Na zijn overlijden bracht Roddenberry's vrouw Majel Barrett-Roddenberry zijn visie tot leven met de show Earth: Final Conflict. Wanneer schijnbaar altruïstische wezens mensen een remedie bieden voor alle kwalen van de planeet, beginnen sommige mensen sceptisch te worden over hun bedoelingen.

Eerie, Indiana (1991): Like the Outer Limits But For Kids

Image
Image

IMDb-beoordeling: 8.2/10

Genre: Avontuur, Komedie, Drama

Starring: Omri Katz, Justin Shenkarow, Mary-Margaret Humes

Gemaakt door: Jose Rivera, Karl Schaefer

TV Rating: TV-Y7

In dit verborgen juweeltje uit het begin van de jaren negentig worstelt de nieuweling Marshall Teller (Omri Katz) met het aanpassen aan het leven in een Midden-Amerikaanse stad met bovennatuurlijke geheimen. Griezelig, Indiana loopt een dunne lijn tussen humor en horror, maar het is tam genoeg voor de meeste kinderen. Helaas zijn er maar 19 afleveringen gemaakt, maar nu kun je ze bekijken wanneer je maar wilt, inclusief één aflevering die nooit op tv is uitgezonden.

Heartland (2007): meest hartverwarmende Canadese show voor het hele gezin

Image
Image

IMDb-beoordeling: 8.4/10

Genre: Drama, Familie

Met in de hoofdrol: Amber Marshall, Shaun Johnston, Michelle Morgan

Gemaakt door: Murray Shostak

TV Rating: TV-PG

Niet te verwarren met het Amerikaanse medische drama uit 2007 met dezelfde naam, Heartland is een Canadese show over een familie van boeren. Het is gebaseerd op een serie boeken van Lauren Brooke, die het leven volgt van de zussen Amy (Amber Marshall) en Lou (Michelle Morgan) terwijl ze hun rouwende grootvader (Shaun Johnston) steunen. Het is meestal gezond familie-entertainment, hoewel het soms gaat over lastige onderwerpen zoals verlies en verslaving.

The Goode Family (2009): meest politiek incorrecte show over politieke correctheid

Image
Image

IMDb-beoordeling: 6.4/10

Genre: Animatie, Komedie

Starring: Mike Judge, Nancy Carell, Linda Cardellini

Gecreëerd door: John Altschuler, Mike Judge, Dave Krinsky

TV Rating: TV-MA

Mike Judge is vooral bekend door het maken van Beavis and Butt-Head en King of the Hill, maar in 2009 besloot hij iets anders te proberen met The Goode Family. Over een familie van weldoeners die de zaken vaak alleen maar erger maken, heeft Goode Family enkele grappen die volgens de huidige maatstaven al achterhaald zijn, maar het kan nog steeds leuk zijn om terug te gaan en te kijken, net als de andere shows van Judge.

Z Rock (2008): Raarste met sterren bezaaide band Mockumentary

Image
Image

IMDb-beoordeling: 8.1/10

Genre: Komedie

Met in de hoofdrol: Joey Cassata, Lynne Koplitz, David Zablidowsky

Gemaakt door: Mark Mark Productions

TV Rating: TV-MA

Als je een indieband bent, moet je elk optreden aankunnen. Daarom hebben de leden van hardrockband Z02 allemaal een dagtaak en treden ze op op kinderfeestjes. In de show spelen de echte broers Paulie en David Zablidowsky, en er zijn cameo's van onder meer Dee Snider en Dave Navarro. Veel van de dialogen zijn geïmproviseerd, dus het heeft een reality-tv-vibe, ook al is het een mockumentary.

Dead Zone (2002): Een door Steven King geïnspireerd paranormaal detectiveverhaal

Image
Image

IMDb-beoordeling: 7.3/10

Genre: Drama, Fantasie, Mysterie

Met in de hoofdrol: Anthony Michael Hall, Nicole de Boer, Chris Bruno

Gemaakt door: Michael Piller, Shawn Piller

TV Rating: TV-14

Een hoofdwond geeft Johnny Smith (Anthony Michael Hall) paranormale gaven, die hij gebruikt om de politie te helpen misdaden op te lossen. Ondertussen heeft Johnny te maken met het feit dat zijn ex-vrouw met de plaatselijke sheriff trouwde terwijl hij zes jaar in coma lag. Als dat klinkt als de plot van een Stephen King-roman, komt dat omdat de show is gebaseerd op het gelijknamige boek van de auteur uit 1979.

21 Jump Street (1987): coolste politiedrama dat vandaag waarschijnlijk niet gemaakt kon worden

Image
Image

IMDb-beoordeling: 7.2/10

Genre: Misdaad, Drama, Mysterie

Met in de hoofdrol: Johnny Depp, Dustin Nguyen, Peter DeLuise

Gemaakt door: Stephen J. Cannell, Patrick Hasburgh

TV Rating: TV-14

Een team jonge agenten gaat undercover en doet zich voor als middelbare scholieren om drugshandel, beschuldigingen van misbruik en haatmisdrijven te onderzoeken. Ondanks het controversiële concept was 21 Jump Street een vooruitstrevende show die moeilijke onderwerpen niet schuwde. Met Johnny Depp in zijn baanbrekende rol als agent Tom Hanson, is dit het soort show dat vaak eindigt met een PSA van de cast.

The Mediator With Ice-T (2021): Een juryshow voor problemen die te groot zijn voor Judge Judy

Image
Image

IMDb-beoordeling: 6,8/10

Genre: Reality-TV

Met in de hoofdrol: Ice-T, Freddie Foxx, Eric Bates

Gemaakt door: Ice-T

TV Rating: TV-14

Rapper Ice-T is geen politieagent, maar hij speelt er wel een op tv. Nu gebruikt hij zijn nep-strafrechtervaring in zijn nieuwe rol als bemiddelaar bij conflicten, waarbij hij zowel als rechter als jury fungeert. In één aflevering beoordeelt hij de emotionele schade die wordt veroorzaakt door het missen van flessen body wash. Het is net als Judge Judy, maar dan legitiemer.

Aanbevolen: