Hoe geld op een Cash App-kaart te zetten

Inhoudsopgave:

Hoe geld op een Cash App-kaart te zetten
Hoe geld op een Cash App-kaart te zetten
Anonim

Wat te weten

  • Voeg op elk moment geld toe aan uw Cash App-account. Tik op het bankpictogram > Add Cash > voer het bedrag in > Add.
  • Elk saldo op uw Cash App-account is beschikbaar met een Cash App-kaart.
  • Je hebt een gekoppelde bank- of creditcardaccount nodig om contant geld toe te voegen aan je Cash App om toegang te krijgen met je Cash App-kaart.

Dit artikel behandelt hoe u geld kunt toevoegen aan uw Cash App-kaart, inclusief het toevoegen van geld aan uw Cash App-account op elk mobiel apparaat en hoe u geld kunt toevoegen zonder een betaalrekening of creditcard te gebruiken. Instructies zijn van toepassing op iPhone- en Android-apparaten.

Voeg geld toe aan uw Cash App-kaart

Je moet een betaal-, spaar- of creditcardrekening hebben om van te kunnen pinnen om deze methode te gebruiken om geld toe te voegen aan je Cash App-kaart. Bij sommige creditcards kan geen geld worden overgemaakt naar de Cash-app, hoewel u ze wel kunt gebruiken als financieringsbron om anderen te betalen met de Cash-app.

  1. Om geld aan uw Cash App-account toe te voegen, opent u de app en gaat u naar het tabblad Bankieren, het pictogram dat uw Cash App-saldo helemaal links onderaan weergeeft. Als je geen geld beschikbaar hebt in de Cash-app, ziet dat pictogram eruit als een huis of een bankgebouw.
  2. Tik in Bankieren op Add Cash.
  3. Typ op het Add Cash-scherm het bedrag dat u aan uw account wilt toevoegen en tik vervolgens op Add.

    Image
    Image
  4. Als je een gekoppelde bankrekening hebt, wordt het geld automatisch op je rekening gestort.

    Als je geen gekoppelde bankrekening hebt, wordt je gevraagd er een te koppelen om het proces te voltooien. Selecteer Doorgaan op de prompt.

  5. Selecteer uw bankinstelling uit de lijst met beschikbare rekeningen.
  6. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord voor het account in.
  7. U wordt mogelijk gevraagd om uw aanmelding te bevestigen; zo ja, volg dan de aanwijzingen om die bevestiging te voltooien.
  8. Nadat u de koppeling heeft voltooid, ontvangt u een bevestigingsbericht dat de accounts zijn gekoppeld.

    Image
    Image

Op dit moment zou de overboeking voltooid moeten zijn. Als dat niet het geval is, gaat u door de stappen 1 - 3 hierboven om contant geld toe te voegen aan uw Cash App-kaart. Na de geldoverdrachten kunt u onmiddellijk uw Cash App-kaart gebruiken om toegang te krijgen tot die fondsen.

Hoe de Cash App-kaart werkt

Een Cash App-kaart is een kaart uitgegeven door Cash App waarmee u toegang hebt tot alle beschikbare fondsen in uw Cash App-account. Deze kaart heeft een Visa-logo en is dus bruikbaar in elke winkel die Visa accepteert. De kaart trekt van het geld op uw Cash App-account. Dat omvat geld dat door anderen aan u is betaald en geld dat u toevoegt aan uw Cash App-account.

Als je geen Cash App-kaart hebt, kun je er een aanvragen in Cash App door op het kaartpictogram in de onderste werkbalk te tikken. Het kan enkele dagen duren voordat uw Cash App-kaart arriveert.

Hoe u de app Cash to Cash kunt toevoegen zonder bankrekening

Het is mogelijk om contant geld toe te voegen aan uw Cash App-kaart zonder bank, maar u moet dit via andere mensen doen. Je kunt een vriend die Cash App heeft een betaling geven en hem vragen deze via de app naar je te sturen. Wanneer u deze in de app ontvangt, kunt u uw Cash App-kaart gebruiken om toegang te krijgen.

Aanbevolen: