Hoe een Cash App-account te verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe een Cash App-account te verwijderen
Hoe een Cash App-account te verwijderen
Anonim

Wat u moet weten

  • Voordat u de rekening sluit, tikt u op Uitbetalen op het startscherm van de app om geld van uw rekening te halen.
  • Profile icon > Support > Something Else > Accountinstellingen > Account sluiten > volg de aanwijzingen.
  • Verwijder de app van je telefoon zodra je account is gesloten.

Dit artikel legt uit hoe je een Cash App-account kunt verwijderen zonder enig geld dat je hebt te verliezen.

De 3 stappen om een Cash App-account te verwijderen

Als u de mobiele app Cash App van uw telefoon of een ander apparaat verwijdert, wordt uw Cash App-account niet verwijderd; het zal nog steeds bestaan totdat u uw volledige account afsluit vanuit de Cash App zelf. Voordat u dit kunt doen, moet u er echter voor zorgen dat u al het geld van uw account heeft overgeschreven. In het kort zijn de stappen:

  1. Leeg de rekening van al het geld door het geld ergens anders over te maken.
  2. Verwijder de Cash App-account.
  3. Verwijder de app van je apparaat.

De onderstaande secties bieden stapsgewijze instructies voor elk van deze acties.

Cash App-fondsen overmaken

Om geld uit uw Cash App-account te halen, moet u de app openen en inloggen op uw account.

Zelfs als uw saldo nul is, kunt u uw account niet sluiten als u aandelen of Bitcoin heeft. Je moet naar elk aandeel gaan en Verkopen kiezen, en hetzelfde doen voor elke Bitcoin die je hebt. Zodra alles op nul staat, inclusief het Kassaldo, kunt u de stappen volgen.

  1. Wanneer u voor het eerst inlogt in uw app, ziet u de hoofdpagina waar u normaal gesproken een betaling kunt doen of aanvragen.
  2. Selecteer het huispictogram linksonder om naar de startpagina van de Cash App te gaan. Hier vindt u de optie om uw saldo over te boeken naar uw bankrekening door te tikken op Cash Out.

    Image
    Image

    Als je de optie Uitbetalen gebruikt, kun je het geld van je account overboeken naar de bankrekening die je al hebt geconfigureerd voor gebruik met je account. Als u het geld van uw Cash App liever naar een andere bankrekening overmaakt, moet u dat eerst instellen voordat u uw rekening laat uitbetalen.

  3. Volg de uitbetalingsinstructies in de app om de overboeking te voltooien en uw rekeningtegoed te legen.

Verwijder uw Cash App-account

Zodra je je Cash App-account hebt geleegd, ben je klaar om het definitief te verwijderen. De optie om het account te verwijderen is begraven in een paar lagen menu's. Volg de onderstaande stappen om het te vinden en start het verwijderen van uw Cash App-account.

  1. Vanuit hetzelfde startscherm waar je je account hebt laten uitbetalen, selecteer je je profielpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm. Dit opent je profielpagina. Tik onderaan de lijst met opties op de link Support.
  2. Hiermee wordt de ondersteuningspagina geopend met een lijst met veelvoorkomende hulpopties. De optie om uw Cash App-account te sluiten wordt hier niet vermeld, dus u moet op Something Else tikken om door te gaan naar de volgende pagina met opties.
  3. Op de volgende pagina vindt u meer accountopties. Hier kunt u ook op Uitbetalen tikken om uw Cash App-saldo naar uw bankrekening over te schrijven als u dat nog niet heeft gedaan. Tik anders op Accountinstellingen om naar de pagina Accountinstellingen te gaan.

    Image
    Image
  4. Om dit proces te starten, tikt u op Account sluiten > Sluit mijn Cash App-account.

  5. Dit brengt je naar een pagina met meer informatie over wat het betekent als je je Cash App-account sluit. Lees dit alles goed door om er zeker van te zijn dat je je account echt wilt sluiten. Als je het zeker weet, tik je onderaan op de link Bevestig sluiting account.
  6. Zodra je de sluiting van je account hebt bevestigd, wordt je Cash App-account verwijderd. Hierna bestaat uw $Cashtag (gebruikers-ID van de Cash-app) niet meer. Als iemand u op dit moment geld probeert te sturen, krijgt hij een foutmelding.

Verwijder de app van je telefoon

De laatste stap die overblijft is om de mobiele app Cash App van je telefoon te verwijderen.

Op de iPhone kun je de app van je telefoon of via de Apple App Store verwijderen. Tik op iPhone 12 gewoon op de app en houd deze vast en tik vervolgens op App verwijderen.

Op Android zijn er ook verschillende opties om de app te verwijderen. De eenvoudigste manier is om op de app te tikken en vast te houden en vervolgens op Verwijderen. te tikken

Image
Image

Op dit moment heb je je Cash App-saldo leeggemaakt, je account gesloten en de app van je telefoon verwijderd. Als u ooit besluit Cash App opnieuw te gebruiken, moet u zich aanmelden voor een nieuwe Cash App-account en de app opnieuw installeren.

FAQ

    Welke bank gebruikt Cash App?

    Cash App is een peer-to-peer mobiel betalingsplatform, geen bank. Het biedt bankdiensten en debetkaarten via zijn bankpartner(s).

    Hoe voegt u geld toe aan de Cash-app?

    Om geld op een Cash App-kaart te zetten, tikt u op het bankpictogram > Add Cash > voer het bedrag in > Toevoegen.

    Hoe stuur je geld op de Cash App?

    Om geld naar anderen te sturen met de Cash-app, moet u eerst uw financieringsbron instellen, zoals een bankrekening of Bitcoin. Ga dan naar het scherm geld overmaken, typ het bedrag dat u wilt verzenden > Pay Voer in het volgende scherm de naam van de ontvanger, $Cashtag, telefoonnummer of e-mailadres in.

Aanbevolen: