Hoe u Chrome toegang geeft tot uw camera en microfoon

Inhoudsopgave:

Hoe u Chrome toegang geeft tot uw camera en microfoon
Hoe u Chrome toegang geeft tot uw camera en microfoon
Anonim

Wat te weten

  • Selecteer de drie stippen in de rechterbovenhoek en ga naar Instellingen > Privacy en beveiliging> Site-instellingen.
  • U kunt ook het lock-pictogram naast de URL bovenaan Chrome selecteren en Site-instellingen. kiezen
  • Gebruik de sectie Aangepast gedrag om machtigingen in te stellen voor individuele websites.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je camera- en microfoontoegang in Chrome toestaat of blokkeert. De instructies zijn van toepassing op alle desktopapparaten met de meest recente versie van Chrome.

Toegang tot de Chrome-camera- en microfooninstellingen

Als je een website de toegang tot je microfoon of camera wilt blokkeren of een website toegang wilt geven tot een van beide, kun je dit doen in het instellingenmenu van Chrome.

  1. Open Chrome en selecteer de drie verticale stippen in de rechterbovenhoek.

    Image
    Image
  2. Selecteer Instellingen.

    Image
    Image

    U kunt een sneltoets gebruiken om het menu Instellingen te openen. Druk in Windows op Alt+ F of Alt+ E, of F10, gevolgd door de spatiebalk. Druk op een Mac op Command+, (komma).

  3. Kies de Privacy en beveiliging sectie.

    Image
    Image
  4. Scroll naar beneden en selecteer Site-instellingen.

    Image
    Image
  5. Selecteer in het gedeelte Machtigingen Camera, dat de opties Camera en Microphone bevat.

    Image
    Image
  6. Activeer de Sites kunnen vragen om uw camera optie te gebruiken. Herhaal het proces voor de microfoon en activeer de Sites kunnen vragen om uw microfoon optie te gebruiken.

    Image
    Image

Meer opties voor site-instellingen

Als je meerdere microfoons of camera's hebt, kun je kiezen welke je als standaardapparaat voor Chrome wilt gebruiken met behulp van een vervolgkeuzemenu naast de standaardlijst.

Om alle toegang tot uw microfoon (of camera) te blokkeren, schakelt u de Sites niet toe uw microfoon te gebruiken (of camera) optie in.

Image
Image

Je kunt camera- en microfoontoegang handmatig instellen of blokkeren voor individuele websites. Voeg ze toe in het gedeelte Aangepast gedrag onder Niet toegestaan om je camera te gebruiken (of microfoon) of onder Toegestaan om je camera te gebruiken (of microfoon).

Image
Image

Als je een website van de blokkeerlijst verwijdert, wordt deze niet naar de toegestane lijst verplaatst en vice versa. Hetzelfde idee geldt voor de lijst met toegestane apparaten. Als u een site daar verwijdert, wordt deze niet verplaatst naar de lijst met geblokkeerde sites.

FAQ

    Hoe schakel ik een microfoon in Windows in?

    Ga in Windows naar Start > Instellingen en selecteer Privacy >Microfoon . Zet vervolgens in het gedeelte Apps toegang geven tot uw microfoon de tuimelschakelaar aan.

    Hoe zet ik de microfoon aan en uit op mijn Android-apparaat?

    Open de Chrome-app en selecteer Instellingen > Site-instellingen. Tik vervolgens op Microphone en zet de Microphone tuimelschakelaar aan of uit.

Aanbevolen: