Hoe de iPad te dempen

Inhoudsopgave:

Hoe de iPad te dempen
Hoe de iPad te dempen
Anonim

Wat te weten

  • Om de iPad te dempen via het Control Center, veegt u omlaag vanaf de rechterbovenhoek > verplaats de volumeschuifregelaar naar beneden
  • Om iPad te dempen via Volume-instellingen, ga naar Instellingen > Geluiden > Beltoon en waarschuwingen.

  • Om iPad te dempen via Niet storen, open Control Center > Focus > Do Not Disturb.

Dit artikel legt uit hoe je een iPad kunt dempen en wat er is gebeurd met de mute-knop van de tablet.

Hoe kan ik mijn iPad dempen en dempen?

De iPad kan op verschillende manieren worden gedempt

  • Fysieke volumeknoppen
  • De app Instellingen
  • Control Center

Bottom Line

De gemakkelijkste manier om een iPad te dempen, is door de volumeknoppen te gebruiken. Zoals bij alle standaard volumeknoppen, hoef je alleen maar Volume omlaag ingedrukt te houden totdat het geluid weg is om een iPad te dempen. Sommige modellen hebben ook een hardware mute-knop.

iPad dempen met volume in de app Instellingen

Een andere manier om het zwijgen op te leggen is een iPad door de opties in de app Instellingen te gebruiken. Deze instellingen zijn niet van toepassing op elk geluid. Ze regelen beltonen en waarschuwingen en alarmen, maar niet bijvoorbeeld audio afkomstig van een streaming video. Volg deze stappen om die instellingen aan te passen:

  1. Tik op Instellingen.

    Image
    Image
  2. Tik op Geluiden.

    Image
    Image
  3. In de Beltoon en waarschuwingen sectie heb je deze opties:

    • Stel het algehele volume voor alle beltonen en waarschuwingen in door de schuifregelaar naar het gewenste volume te slepen.
    • De volumeknoppen van de iPads hebben geen invloed op beltonen en alarmen, tenzij u Wijzigen met knoppen naar aan/groen verplaatst.
    • Je kunt iPad-beltonen en waarschuwingen ook per type bedienen in het gedeelte Geluiden. Tik op elk type geluid en kies ofwel stilte of een waarschuwingstoon.

    Image
    Image

Met de functie Niet storen kun je tijden plannen om je iPad te dempen (bijvoorbeeld wanneer je slaapt), en om verschillende Focus-scenario's te creëren met verschillende demp-opties, afhankelijk van je context.

Snel een iPad dempen met Control Center

Behalve de knop Volume omlaag biedt het Control Center je twee geweldige, snelle opties. Zo gebruik je ze:

  1. Open Control Center door vanaf de rechterbovenhoek van het scherm naar beneden te vegen.

    Image
    Image
  2. Om de iPad te dempen met de volumeregeling, veegt u de volumeschuifregelaar (aan de rechterkant, onder de afspeelknoppen) helemaal naar beneden.
  3. Je kunt ook de Focus-functie gebruiken om de iPad te dempen door te tikken op Focus > Niet storen.

    Image
    Image

FAQ

    Hoe demp ik een tabblad op een iPad?

    In tegenstelling tot zijn tegenhanger op Mac, heeft Safari voor iPad momenteel geen manier om een tabblad te dempen. Als u echter audio start op een nieuw tabblad terwijl het geluid op een ander tabblad wordt afgespeeld, dempt Safari automatisch het geluid op de achtergrond.

    Waarom heeft mijn iPad geen mute-knop?

    Vanaf het eerste model tot degenen die in 2017 werden geïntroduceerd, hadden iPads een mute-schakelaar net boven de volumeregelaars die het met één beweging het zwijgen oplegde (de iPad-mute-schakelaar kan in feite voor veel dingen worden gebruikt). Maar vanaf 2017 heeft Apple de mute-schakelaar verwijderd.

Aanbevolen: