Hoe u uw Fitbit Charge 2 instelt

Inhoudsopgave:

Hoe u uw Fitbit Charge 2 instelt
Hoe u uw Fitbit Charge 2 instelt
Anonim

Wat te weten

  • Bevestig Charge 2 aan de oplaadkabel en sluit hem aan. Open de Fitbit app. Tik op Account > Een apparaat instellen.
  • Voer de pincode op de Charge 2 in de Fitbit-app in. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.
  • Tik in de app op Account > Charge 2 > Sync Now ofSynchronisatie de hele dag.

Dit artikel legt uit hoe je je Fitbit Charge 2 instelt en aanpast met de Fitbit-app op een iOS- of Android-apparaat of een pc of Mac.

Een Fitbit Charge 2 instellen op een mobiel apparaat

Zodra je het hebt ingesteld, kan de Fitbit Charge 2 fitnesstracker je stappen registreren, je hartslag volgen en je trainingen volgen.

Volg deze stappen om je Fitbit in te stellen met een smartphone of tablet met iOS of Android:

  1. Zorg ervoor dat je Fitbit Charge 2 is aangesloten op de oplaadkabel, is aangesloten en aan het opladen is.
  2. Download de Fitbit-app voor Android of iOS.
  3. Start de app en log in als je al een Fitbit-account hebt, of tik op Join Fitbit om je account aan te maken.
  4. Nieuwe gebruikers moeten kiezen welk apparaat ze willen instellen voordat ze een account aanmaken. Als je al een account hebt, tik je op je Account-pictogram in de linkerbovenhoek van het app-dashboard en tik je vervolgens op Een apparaat instellen onder Apparaten.

    Image
    Image
  5. De Fitbit-app zoekt naar Fitbit-trackers in de buurt. Wanneer de Fitbit-app een compatibel apparaat detecteert, begint het koppelingsproces. Er wordt een pincode weergegeven op de Charge 2, die je in de Fitbit-app moet invoeren om de koppeling te bevestigen.

    Als je telefoon geen apparaten detecteert, controleer dan of de Bluetooth-functie is ingeschakeld.

  6. Zodra het koppelen is gelukt, is je Charge 2 gekoppeld aan je Fitbit-account. Volg de instructies op het scherm om het installatieproces te voltooien.
  7. De Fitbit-app wordt geopend in het dashboard. Om uw Charge 2 te synchroniseren, tikt u op het Account pictogram in de linkerbovenhoek.
  8. Tik op je Charge 2 onder Devices.
  9. Tik onder Sync op Sync Now om uw Charge 2 handmatig te synchroniseren, of tik op All-Day Syncom uw Charge 2 met tussenpozen gedurende de dag op de achtergrond te synchroniseren.

Bottom Line

Als je geen Android- of iOS-apparaat hebt, kun je je Charge 2 nog steeds instellen met een Bluetooth-compatibele Mac of pc. Het proces is hetzelfde, maar u moet de juiste app voor uw besturingssysteem installeren. Je kunt de Fitbit-app voor Windows 10 of Fitbit Connect voor Mac downloaden van de Fitbit-website.

Fitbit Charge 2 aanpassen na installatie

Zodra je de installatie hebt voltooid, kun je enkele instellingen wijzigen om je Fitbit-ervaring aan te passen. Om deze instellingen te vinden en in te schakelen:

  1. Tik op het Account pictogram in de linkerbovenhoek van het dashboard.
  2. Tik op je Charge 2 onder Devices.
  3. Onder Algemeen kunt u de volgende instellingen aanpassen:

    • Meldingen: je kunt de Fitbit-meldingen-functie instellen, die een aantal van de meldingen van je telefoon op je Charge 2 weerspiegelt.
    • Herinneringen om te bewegen: als je deze functie inschakelt, geeft je Fitbit een melding als je de 250 stappen niet hebt bereikt met 10 minuten per uur.
    • Hoofddoel: Met deze instelling kunt u uw primaire fitnessdoel kiezen, inclusief stappen, afstand, calorieën, actieve minuten of beklommen verdiepingen.
    • Quick View: Als deze functie is ingeschakeld, wordt het display van uw Charge 2 ingeschakeld wanneer u uw pols naar uw lichaam draait alsof u op een horloge kijkt.
    • Klokweergave: Pas het hoofdscherm van uw Charge 2 aan, waar u kunt kiezen uit een reeks verschillende klokstijlen.
  4. Navigeer naar Account > Charge 2 > Sync en tik op Synchroniseer nu om je bijgewerkte instellingen toe te passen op je Fitbit-tracker.

Aanbevolen: