Apple Music en App Store getroffen door verbindingsproblemen

Apple Music en App Store getroffen door verbindingsproblemen
Apple Music en App Store getroffen door verbindingsproblemen
Anonim

Zowel de Apple App Store als de Apple Music-app lijken niet beschikbaar te zijn omdat mensen op internet verbindingsproblemen hebben ondervonden.

Kijkend naar de systeemstatuspagina van Apple, vielen beide diensten tegelijkertijd uit in de vroege ochtend van 25 april. Op het moment van schrijven blijven de problemen aanhouden. Hoewel Apple de storingen heeft bevestigd, moet het nog zeggen wat het probleem veroorzaakt, maar het heeft getweet dat het eraan werkt. Mensen zijn het internet opgegaan om hun frustratie te uiten en hun ervaringen met deze storing te delen.

Image
Image

Volgens Downdetector begonnen de verbindingsproblemen rond 5:00 AM EST voor Apple Music en rond 6:00 AM EST voor de App Store. Mensen op de Apple Music-subreddit delen hun ervaringen tijdens de storing, waarbij het plotseling verdwijnen van verliesvrije audio een veelvoorkomend probleem is.

Een gebruiker plaatste een screenshot van de Dolby Atmos- en Lossless-audiofunctie die op zijn iOS-apparaat ontbrak. Andere hebben ervaren ontbrekende songteksten. Een andere gebruiker op Twitter wees erop dat de privacylabels uit de App Store waren verwijderd.

Dit lijkt echter een soort bug of storing te zijn geweest, zoals anderen hebben opgemerkt dat de privacygegevens zijn teruggekomen in de Store.

Het is niet bekend wanneer de storing voorbij zal zijn, maar er wordt momenteel gewerkt aan oplossingen. Lyrics en lossless audio lijken terug te komen bij een select aantal.

Aanbevolen: