Nest Hub-bezitters getroffen door opstartlus na laatste update

Nest Hub-bezitters getroffen door opstartlus na laatste update
Nest Hub-bezitters getroffen door opstartlus na laatste update
Anonim

Google is begonnen met het uitrollen van een nieuwe UI-update voor de Nest Hub, maar sommige mensen hebben te maken gehad met een mislukte release waardoor hun apparaat vast kwam te zitten in een opstartlus.

Een Reddit-gebruiker plaatste een video op hun Nest Hub die op het opstartscherm bleef hangen met vier cirkels die oneindig in een lus voor een effen witte achtergrond staan. Maar dit is niet universeel, aangezien een andere Reddit-gebruiker het nieuwe ontwerp van de gebruikersinterface liet zien dat zich verplaatste rond de datum, het app-selectiemenu en andere instellingen.

Image
Image

Andere Reddit-gebruikers hebben hetzelfde probleem. Mensen in de thread raden aan om de Nest Hub los te koppelen en opnieuw aan te sluiten om het probleem op te lossen, maar dit lijkt niet te werken. De originele poster beweerde hetzelfde te hebben gedaan, en de opstartlus blijft plaatsvinden.

Dit is niet de eerste keer dat boot-looping op Google-apparaten is opgetreden. Reddit-gebruikers klagen sinds november 2020 over dit probleem.

Als het zou werken zoals bedoeld, zouden Nest Hub-bezitters een nieuwe gebruikersinterface zien met de datum in de linkerbovenhoek van het scherm en net daaronder nieuwe bedieningselementen voor helderheid, volume en het alarm. Als u nu vanaf de onderkant omhoog veegt, wordt een nieuw app-menu weergegeven zonder een sectie met instellingen.

Image
Image

De poster van de werkende Google Nest had wat problemen, zoals een niet-reagerend scherm en de opstartlus. Ze moesten de Nest terugzetten naar de fabrieksinstellingen, wat lijkt te hebben gewerkt.

Google heeft tot nu toe nog niets over dit probleem gezegd of een oplossing voor de opstartlus uitgerold.

Aanbevolen: