Galaxy A- en M-telefoons getroffen met vreemd herstartprobleem

Galaxy A- en M-telefoons getroffen met vreemd herstartprobleem
Galaxy A- en M-telefoons getroffen met vreemd herstartprobleem
Anonim

Veel Galaxy-smartphonegebruikers hebben een bug gemeld waardoor hun apparaten vastlopen en vanzelf opnieuw opstarten.

Er zijn talloze meldingen van deze bug op het Samsung Community-forum, en als we door de berichten scrollen, lijkt het erop dat deze van invloed is op sommige Galaxy A- en Galaxy M-modellen.

Image
Image

De meest getroffen apparaten zijn de Galaxy M30s, M31, M31s, A50, A50s en A51, maar alleen in India. Er zijn geen meldingen van het probleem dat ergens anders vandaan komt.

Een gebruiker heeft een video opgenomen die probeert zijn telefoon alleen te gebruiken om het apparaat te laten vastlopen en vanzelf opnieuw op te starten. Verschillende gebruikers beweren dat hun telefoons vastzitten in een eindeloze herstartlus waarbij hun apparaat niet voorbij het Samsung-logo komt.

De rapporten gaan enkele maanden terug, met de vroegste gepost op 9 maart. Hoewel sommigen beweren dat het probleem een probleem is met het moederbord van de telefoon, is het nog steeds onduidelijk wat de exacte oorzaak van deze bug is, of het nu software of hardware is.

Image
Image

Het is vermeldenswaard dat deze telefoons allemaal Exynos-chipsets hebben, maar het v alt nog te bezien of deze chips een rol spelen in het probleem.

Samsung heeft nog geen enkele aankondiging of grote stap gedaan om het probleem op te lossen. De links doorzoekend, is de go-to-move van het bedrijf om gebruikers te koppelen aan instructies voor het terugzetten van de fabrieksinstellingen van het apparaat of om naar een servicelocatie te gaan om het persoonlijk te laten repareren.

Aanbevolen: