Roblox getroffen met weer een langdurige storing

Roblox getroffen met weer een langdurige storing
Roblox getroffen met weer een langdurige storing
Anonim

Populaire open-wereldgame Roblox is getroffen door een wijdverbreide storing, tot groot ongenoegen van fans over de hele wereld.

Volgens Downdetector begon de storing op 3 mei rond 18:40 EST, met een piek van bijna 900 meldingen op dat moment. Het goede nieuws is dat de ontwikkelaars goed op de hoogte zijn van de storing en er momenteel aan werken, maar het slechte nieuws is dat niemand weet wanneer het voorbij zal zijn.

Image
Image

Dat gezegd hebbende, lijkt de game voor sommige mensen terug te komen. Een Twitter-fanaccount, @Roblox_RTC, meldt dat de game voor sommige spelers terugkomt, maar heel langzaam. Het account zegt later dat games en pagina's langzaam worden geladen en dat er nog steeds enkele fouten zijn. Hoe dan ook, de storing kan snel voorbij zijn.

Het ergste is dat dit niet op een ongelegener moment had kunnen komen. Op 3 mei onthulde Roblox dat het samen met Spotify werkt aan een nieuwe onderneming. De muziekstreamingservice onthulde dat het Spotify Island heeft gecreëerd, een digitale ruimte binnen Roblox waar spelers muziek kunnen maken, games kunnen spelen en kunnen communiceren met muzikale artiesten.

Image
Image

En dit zijn niet de eerste Roblox-spelers die een storing ervaren. In oktober 2021 was er een storing die drie volle dagen duurde. Het leek te zijn veroorzaakt door enorme congestieproblemen.

De reden voor deze recente storing is niet vermeld, we verwachten dat er in de nabije toekomst meer informatie zal komen.

Aanbevolen: