Hoe toegang te krijgen tot de verborgen Nintendo Switch-browser

Inhoudsopgave:

Hoe toegang te krijgen tot de verborgen Nintendo Switch-browser
Hoe toegang te krijgen tot de verborgen Nintendo Switch-browser
Anonim

Wat te weten

  • Selecteer System Settings op het Switch-dashboard en kies Internet > Internet Settings.
  • Kies je huidige wifi-verbinding en selecteer vervolgens Instellingen wijzigen.
  • Wijzig DNS-instellingen in Handmatig en wijzig de Primaire DNS instelling in045.055.142.122.

Dit artikel legt uit hoe je toegang krijgt tot de NetFront Browser NX op Nintendo Switch en Switch Lite. Het belangrijkste doel is om je console te verbinden met wifi-hotspots.

Toegang tot de Nintendo Switch-webbrowser

De geheime webbrowser van de Switch is eenvoudig. Het is niet de beste mobiele browse-ervaring; een smartphone klaart de klus veel beter. Als u het echter wilt bekijken, volgt u de onderstaande instructies:

  1. Selecteer Systeeminstellingen op het Nintendo Switch-dashboard.

    Image
    Image
  2. Select Internet > Internetinstellingen.

    Image
    Image
  3. Selecteer uw huidige Wi-Fi-verbinding om toegang te krijgen tot de informatiepagina en selecteer vervolgens Instellingen wijzigen.

    Image
    Image
  4. Scroll naar beneden en selecteer DNS-instellingen.
  5. Wijzig de DNS-instellingen van Automatisch in Handmatig.

    Image
    Image
  6. Stel de primaire DNS in op 045.055.142.122.

    Image
    Image
  7. Selecteer Save om verbinding te maken met de SwitchBru DNS-pagina. Wacht ongeveer acht seconden om doorgestuurd te worden naar Google.

    Als er na acht seconden niets gebeurt, selecteert u News op het Switch-dashboard en selecteert u vervolgens Find Channels.

    Image
    Image

Waarom deze oplossing voor de Nintendo Switch-browser werkt

Als je deze methode gebruikt, stel je een DNS-proxy in die je Nintendo Switch laat denken dat hij een openbaar wifi-toegangspunt nodig heeft om verbinding te maken met internet. De SwitchBru DNS dient als die proxy, waardoor u inloggegevens kunt omzeilen om toegang te krijgen tot openbare wifi.

Hoewel de browser werkt, kunnen niet alle webpagina's normaal worden geladen. Pagina's met video's worden mogelijk niet geladen en sommige geven de foutmelding 'pagina kan niet worden weergegeven' weer. Het meest betrouwbare wat u met deze webbrowser kunt doen, is toegang krijgen tot Google Zoeken.

De verbinding verbreken met de Switch-internetbrowser

Als je klaar bent met het gebruik van de browser van de Switch, druk je op de Back-knop op je Nintendo Switch totdat je de pagina DNS-instellingen bereikt. Wijzig vanaf daar de DNS-instelling van Manual in Automatic.

FAQ

    Hoe bekijk ik video's in de Nintendo Switch-browser?

    De meeste video's worden niet afgespeeld in de Switch-browser, maar er zijn alternatieven. Je kunt bijvoorbeeld YouTube op Switch kijken met de officiële YouTube-app. Sommige streamingdiensten zoals Hulu hebben ook apps voor Switch.

    Hoe verbind ik mijn Nintendo Switch met wifi?

    Om je Nintendo Switch te verbinden met een wifi-netwerk, ga je naar Instellingen > Internet > Internetinstellingen. De Switch zoekt automatisch naar netwerken. Kies uw netwerk en voer het wachtwoord in.

    Waarom kan mijn Nintendo Switch geen verbinding maken met internet?

    Als je switch geen verbinding kan maken met wifi, start je je console opnieuw op en zet je hem indien mogelijk dichter bij je router. Als je problemen hebt met je hele netwerk, herstart dan je modem en router en controleer je firewall-instellingen. Als Nintendo Switch Online niet beschikbaar is, kun je alleen maar wachten.

Aanbevolen: