Sony kondigt live PlayStation Showcase aan voor 9 september

Sony kondigt live PlayStation Showcase aan voor 9 september
Sony kondigt live PlayStation Showcase aan voor 9 september
Anonim

Sony heeft het volgende PlayStation Showcase-live-evenement aangekondigd, dat volgende week op donderdag 9 september om 13:00 uur PT (16:00 uur ET) wordt uitgezonden.

Nu Sony de E3 van dit jaar overslaat, is het begrijpelijk dat het een andere manier zou willen vinden om in de schijnwerpers te staan. En wat is er mooier dan een eigen presentatie-event te houden? Hoewel een waarschuwing voor VR-fans: Sony zal niets laten zien voor de volgende generatie PlayStation VR. Of dit betekent "helemaal geen VR", of gewoon "geen next-gen VR" v alt echter nog te bezien.

Image
Image

Volgens de officiële aankondiging zal de Showcase zich voornamelijk (misschien exclusief?) richten op de PlayStation 5. Sony belooft ook "updates van PlayStation Studios en enkele van de meest fantasierijke ontwikkelaars in de branche, voor games die deze vakantie en daarna worden uitgebracht." Je kunt ook na het hoofdevenement rondhangen om meer te weten te komen over enkele van de aanbevolen studio's.

Wat er daadwerkelijk in de Showcase te zien zal zijn, dat hangt nog in de lucht. Sony heeft niets gespecificeerd of de namen van titels verstrekt, maar we kunnen er waarschijnlijk wel een paar raden. Met pre-orders voor Horizon Forbidden West die onlangs zijn geopend, lijkt het een gegeven. Hopelijk zien we ook wat meer over de intrigerend ogende Ghostwire: Tokyo, die ergens later dit jaar zal uitkomen.

Sony's PlayStation Showcase kan live worden bekeken op de officiële site, of op YouTube of Twitch. Het is de bedoeling dat het ongeveer 40 minuten duurt, dus het zal ook niet te veel van je middag in beslag nemen.

Aanbevolen: