Lenovo kondigt in juli Yoga Tab 13 voor wereldwijde markten aan

Lenovo kondigt in juli Yoga Tab 13 voor wereldwijde markten aan
Lenovo kondigt in juli Yoga Tab 13 voor wereldwijde markten aan
Anonim

Lenovo heeft de 13-inch Yoga Tab 13 aangekondigd - een wereldwijde release van zijn Yoga Pad Pro - die kan functioneren als een extern beeldscherm en aan de muur kan worden gehangen met behulp van een ingebouwde standaard.

De Yoga Tab 13 lijkt hetzelfde model te zijn als de 13-inch Yoga Pad Pro, die eerder dit jaar in China werd uitgebracht, met als grootste verschil de wereldwijde beschikbaarheid; de Yoga Tab 13 zal in juli wereldwijd beschikbaar zijn.

Image
Image

De Yoga Tab 13 zal waarschijnlijk heel goed werken als externe monitor voor andere apparaten zoals de Nintendo Switch, naast de meer standaardfuncties.

De Yoga Tab 13 heeft een ingebouwde standaard waarmee je de kijkhoek kunt aanpassen wanneer je hem op een oppervlak plaatst, maar hij fungeert ook als draaggreep en als manier om hem aan de muur te hangen. Dat, in combinatie met zijn formaat en Dolby Atmos-luidsprekers, maakt het handig voor het bekijken van media of draagbare videogames met behulp van de beschikbare Micro-HDMI-poort.

Als zelfstandige tablet gebruikt de Yoga Tab 13 een Qualcomm Snapdragon 870-processor en draait Android 11 als besturingssysteem. Het biedt 128 GB opslag samen met 8 GB geheugen, samen met Wi-Fi 6 en Bluetooth 5.2-connectiviteit.

Image
Image

Het 13-inch (2160 x 1350) LTPS-scherm maakt gebruik van een Qualcomm Adreno 650 GPU en heeft een 10-punts touchscreen met een verversingssnelheid van 60 Hz. Het claimt ook tot 12 uur batterijduur, getest met de Google Power Load Test Tool.

De Lenovo Yoga Tab 13 wordt naar verwachting in juli uitgebracht voor een prijs van $679.99.

Aanbevolen: