Wat is de CNN+ streamingdienst?

Inhoudsopgave:

Wat is de CNN+ streamingdienst?
Wat is de CNN+ streamingdienst?
Anonim

Wat te weten

De service wordt op 30 april 2022 stopgezet

Dit artikel legt de CNN+-streamingservice uit, inclusief hoe u zich kunt aanmelden en wat voor soort inhoud u kunt verwachten.

Hoe krijg ik CNN+?

CNN+ is een streamingservice op abonnementsbasis, dus je moet je aanmelden en een maandelijks bedrag betalen om toegang te krijgen.

Zodra je je aanmeldt, heb je er toegang toe via de CNN+-website en apps voor telefoons, streamingboxen en andere apparaten.

Hier leest u hoe u zich kunt abonneren.

  1. Navigeer naar de CNN+ aanmeldingspagina.

    Image
    Image
  2. Voer uw naam en e-mailadres in, maak een wachtwoord aan en klik op Account aanmaken.

    Image
    Image
  3. Selecteer een abonnement. Tot 26 april kunt u levenslang een abonnement voor de halve prijs ($ 2,99 per maand of $ 35,88 per jaar) krijgen. Het normale abonnement kost $ 59,99 per jaar.

    Voer uw betalingsgegevens in en klik op Start abonnement.

    Image
    Image

Welke inhoud kunt u bekijken op CNN+?

CNN+ biedt een reeks gloednieuwe shows, films en documentaires. Het bevat ook on-demand toegang tot veel niet-nieuwsinhoud van CNN, waaronder shows als Anthony Bourdain: Parts Unknown, Stanley Tucci: Searching for Italy en United Shades of America met W. Kamau Bell.

Image
Image

Naast on-demand shows, films en documentaires, kun je live programma's bekijken op CNN+. In tegenstelling tot andere streamingdiensten met alleen voorgeproduceerde, on-demand content, biedt CNN+ ongeveer acht tot twaalf uur aan live programmering per dag.

Deze live-inhoud is volledig uniek voor de CNN+-service en wordt niet uitgezonden op het CNN-kabelkanaal.

Hoe verschilt CNN+ van CNN?

Hoewel CNN+ een streamingdienst van CNN is en vergelijkbare inhoud biedt, zijn de streamingdienst en het kabelkanaal volledig gescheiden. De reguliere live-nieuwsprogrammering van CNN is niet beschikbaar op CNN+, omdat CNN+ in plaats daarvan zijn eigen, unieke, live-programmering heeft.

De live-programmering op CNN+ is meer gericht op diepe duiken van actuele onderwerpen dan op het herhalen van hetzelfde live-nieuws dat al op CNN is te zien.

Als je het CNN-kabelkanaal wilt streamen, kun je dat doen via live televisiestreamingdiensten zoals YouTube TV en Hulu With Live TV.

Bottom Line

De belangrijkste manier om CNN+ te bekijken is de CNN+ website, die een streaming videospeler heeft. Je kunt CNN+ ook bekijken via een app op je telefoon en op verschillende streaming-apparaten.

Wat is er op CNN+?

CNN+ is een streamingdienst van CNN die nieuws, informatieve en amusementsinhoud levert. De inhoud die beschikbaar is op CNN+ is vergelijkbaar met de inhoud die wordt uitgezonden door het CNN-kabelkanaal.

Er is enige overlap, maar CNN+ heeft meestal unieke inhoud en streamt originele live nieuwsinhoud in plaats van CNN's live nieuwsverslaggeving. Naast gloednieuwe inhoud van nieuwe makers, toont de service ook veel bekende gezichten uit de huidige shows van CNN.

De CNN+-service is gebaseerd op een abonnement en is beschikbaar, ongeacht of je een kabelabonnement hebt of een snoersnijder bent. Om vanaf CNN+ te streamen, heb je alleen een abonnement, een snelle internetverbinding en een apparaat zoals een computer, laptop, telefoon of streamingapparaat nodig.

Hoewel CNN+ een kleinere bibliotheek heeft dan diensten zoals HBO Max en Netflix, is het meer gefocust en bevat het inhoud die je nergens anders kunt krijgen. Het is voornamelijk bedoeld voor kijkers die van CNN houden en meer willen.

Image
Image

Originele inhoud is meer diepgaand, maar gebaseerd op de onderwerpen die CNN's programmering doorgaans behandelt. De service omvat ook on-demand toegang tot programma's die oorspronkelijk op CNN werden uitgezonden.

Het aspect dat CNN+ uniek maakt in vergelijking met andere streamingdiensten, is de focus op live, dagelijkse programmering. In tegenstelling tot Netflix, dat programma's in één keer uitbrengt om te bingewatchen, of Disney+, dat wekelijks nieuwe programma's uitbrengt, heeft CNN+ elke dag nieuwe, live-programmering, net als het CNN-kabelnetwerk zelf.

Bovendien stelt de service abonnees in staat deel te nemen aan een interactieve gemeenschap en rechtstreeks in contact te komen met veel van de experts die te zien zijn in CNN+-programmering.

FAQ

    Welk kanaal is CNN?

    Op tv's verschilt het kanaal van CNN per operator en kabelaanbieder. Zoek op een streamingdienst met CNN, zoals YouTube TV, naar CNN in de kanaalopstelling.

    Welk kanaal is CNN op DirecTV?

    Op DirecTV is CNN kanaal 202 en 1202 (VOD).

    Welk kanaal is CNN op Dish Network?

    Op Dish Network is CNN kanaal 200 en 9436.

    Welk kanaal is CNN op Verizon FiOS?

    Op Verizon FiOS is CNN kanaal 100 (SD) en 600 (HD).

    Welke streamingdienst heeft CNN?

    Je kunt CNN bekijken via verschillende streamingdiensten, waaronder Sling TV, Hulu + Live TV, AT&T TV en YouTube TV. Om CNN op Roku te bekijken, abonneer je op een streamingdienst die CNN aanbiedt.

Aanbevolen: