Comcast biedt nieuwe streamingdienst Peacock to Cord Cutters

Comcast biedt nieuwe streamingdienst Peacock to Cord Cutters
Comcast biedt nieuwe streamingdienst Peacock to Cord Cutters
Anonim

Wat: Peacock is een nieuwe streaming videoservice van NBCUniversal (eigendom van kabelbedrijf Comcast)

Hoe: U kunt zich aanmelden voor advertentie-ondersteunde weergave in de gratis en $ 5 niveaus, met een $ 10 per maand beschikbaar voor advertentievrij kijken

Waarom kan het jou schelen: Het is een goede prijs en biedt solide inhoud, waaronder late night, nieuws en sportshows.

Image
Image

NBCUniversal, eigendom van Comcast, zal zijn eigen inval in de streamingoorlogen lanceren via Peacock, met gratis en $ 5 opties (ondersteund door advertenties) en een optie van $ 10 per maand voor advertentievrij bekijken. De service komt op 15 juli 2020 online.

Peacock voegt zich bij een druk veld van concurrenten zoals Netflix, Hulu (gedeeltelijk eigendom van zowel Disney als Comcast/NBCUniversal), Disney+, Apple TV+, Amazon Prime en CBS All-Access in de strijd om de ogen en aandacht van snoersnijders in de VS.

Er zullen natuurlijk niveaus zijn die verschillende toegang bieden tot NBC's shows en advertenties. De gratis laag toont advertenties en stelt gebruikers in staat om klassieke NBC-shows, nieuws en sport (inclusief de Olympische Spelen) te bekijken. Het niveau van $ 5, bekend als Peacock Premium, biedt meer inhoud zoals Peacock-originelen, vroege toegang tot late-night-shows en meer sporten. Het zal gratis zijn met advertenties voor Comcast- en Cox-abonnees, die vervolgens $ 5 kunnen betalen om advertentievrij te worden (een niveau van $ 10 voor niet-abonnees).

Of het nu de lage prijs is, originelen zoals de door Alec Baldwin geleide Dr Death (of die Saved By The Bell reboot), of een grote stal met oudere inhoud die gebruikers zal verleiden Peacock te kijken, is onduidelijk. Waar het op neerkomt, is dat je keuze aan streamingopties net iets gecompliceerder, zo niet vermakelijker is geworden.

Aanbevolen: