Hoe u iPhone-apps kunt downloaden die u al hebt gekocht

Inhoudsopgave:

Hoe u iPhone-apps kunt downloaden die u al hebt gekocht
Hoe u iPhone-apps kunt downloaden die u al hebt gekocht
Anonim

Een van de beste dingen van de App Store is dat je apps die je al hebt gekocht opnieuw kunt downloaden. Je kunt dit een onbeperkt aantal keren doen zonder dat je er opnieuw voor hoeft te betalen.

Het downloaden van apps waarvoor je al hebt betaald, is vooral belangrijk als je per ongeluk een app verwijdert of als je apps verliest wanneer je iPhone kapot gaat of wordt gestolen. Er zijn een aantal manieren om dit te doen, waaronder het vinden van de app in de App Store en het downloaden zoals normaal.

Deze aanwijzingen zijn van toepassing op iOS 5 en nieuwere versies van iOS. De stappen verschillen echter enigszins tussen sommige versies (en de beelden zijn vaak erg verschillend), dus let op de onderstaande toelichtingen.

Apps downloaden die u al op de iPhone hebt gekocht

Je telefoon gebruiken om apps uit de App Store opnieuw te downloaden is waarschijnlijk de gemakkelijkste optie. Dit is wat je moet doen:

  1. Tik op App Store app.
    • Als je iOS 11 en hoger gebruikt, ga dan naar stap 3.
    • In sommige oudere versies van iOS, tik je onderaan op het tabblad Updates.
    • In iOS 6 en iOS 5 tikt u op Gekocht onderaan het scherm en gaat u verder met stap 5.
  2. Op iPhones met iOS 11 of nieuwer tik je op je foto in de rechterbovenhoek van het scherm.

    Als je iOS 10 of een oudere versie van iOS gebruikt, zie je dat pictogram niet. Tik op Gekocht onderaan het scherm en ga dan naar stap 4.

  3. Tik op Gekocht.

    Image
    Image

    Als je Delen met gezin hebt ingeschakeld, tik je vervolgens op Mijn aankopen (of de naam van de persoon die de app oorspronkelijk heeft gekocht, als jij het niet was).

  4. Tik op Niet op deze iPhone. Dit toont een lijst van de apps die je hebt gekocht en die momenteel niet op je telefoon zijn geïnstalleerd.
  5. Zoek of blader door de lijst om de app te vinden die u opnieuw wilt installeren. Tik vervolgens op het cloudpictogram ernaast.

    Image
    Image
  6. De app wordt gratis opnieuw gedownload naar je apparaat.

Een andere manier om gekochte apps opnieuw te downloaden, is door hun App Store-pagina te bezoeken. Zelfs als je de app hebt gekocht en vervolgens hebt verwijderd, is de downloadknop hetzelfde als het cloudpictogram dat je eerder hebt gezien.

Ondervindt u problemen bij het downloaden of bijwerken van apps? We hebben de oplossingen in iPhone Zal geen apps downloaden? 11 manieren om het te repareren.

Eerdere apps opnieuw downloaden met iTunes

Image
Image

Je kunt eerdere app-aankopen ook downloaden met iTunes. Dit is wat je moet doen:

De App Store is verwijderd uit iTunes in versie 12.7, uitgebracht in 2017. Deze instructies zijn alleen van toepassing op eerdere versies van iTunes. Als je een nieuwere versie van iTunes gebruikt, of als je Apple Music gebruikt, is je enige optie om apps opnieuw te downloaden om het op de iPhone te doen.

  1. Open iTunes en klik op het Apps-pictogram in de linkerbovenhoek, net onder de afspeelknoppen (het lijkt op een A).
  2. Kies App Store net onder het afspeelvenster bovenaan in het midden van het scherm.
  3. Klik op Purchased in de Quick Links sectie aan de rechterkant.

  4. Dit scherm toont elke app die je ooit hebt gedownload of gekocht voor elk iOS-apparaat dat deze Apple ID gebruikt. Blader door het scherm of zoek naar de app met behulp van de zoekbalk aan de linkerkant.
  5. Als je de gewenste app hebt gevonden, klik je op het downloadpictogram (de wolk met de pijl-omlaag). Log desgevraagd in met uw Apple ID.
  6. Wanneer de app klaar is met downloaden naar je computer, synchroniseer je je iPhone met iTunes om de app op je telefoon te installeren.

Hoe vooraf geïnstalleerde iOS-apps opnieuw te downloaden

Als je iOS 10 of nieuwer gebruikt, kun je veel van de vooraf geïnstalleerde apps verwijderen die bij je iPhone zijn geleverd. Dit kan niet met alle apps, maar sommige apps zoals Apple Watch en iCloud Drive kunnen worden verwijderd.

Als je deze apps verwijdert en ze vervolgens terug wilt, is dat heel eenvoudig. Zoek ze gewoon in de App Store en download ze opnieuw zoals elke andere app.

Hoe zit het met apps die uit de App Store zijn verwijderd?

Ontwikkelaars kunnen hun apps uit de App Store verwijderen. Dit gebeurt wanneer ze een app niet langer willen verkopen of ondersteunen, of wanneer een nieuwe versie zo'n grote verandering is dat ze deze als een aparte app beschouwen.

Meestal zou je een app die je hebt gekocht opnieuw moeten kunnen downloaden, zelfs als deze uit de App Store is verwijderd. Dit is niet 100% van de tijd waar, maar over het algemeen, als je voor een app hebt betaald, vind je deze via de App Store met de stappen van eerder.

De apps die u waarschijnlijk niet opnieuw kunt downloaden, zijn onder meer apps die de wet overtreden, inbreuk maken op het auteursrecht, door Apple zijn verboden of die in feite schadelijke apps zijn die als iets anders zijn vermomd (u wilt waarschijnlijk niet die toch).

Aanbevolen: