Webnotities gebruiken in Microsoft Edge

Inhoudsopgave:

Webnotities gebruiken in Microsoft Edge
Webnotities gebruiken in Microsoft Edge
Anonim

Wat te weten

  • Selecteer het Make a Web Note pictogram in de rechterbovenhoek van de Edge-browser.
  • Selecteer de Pen om op de pagina te tekenen met de muis, een stylus of uw vinger (op aanraakschermen).
  • Gebruik Options om de kleur en grootte te wijzigen. Selecteer Markeerstift om tekst te markeren of het gereedschap Getypte notitie om een tekstvak te openen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u Web Notes kunt gebruiken in Microsoft Edge-versies vóór de update die in april 2020 werd uitgebracht.

Webnotities gebruiken

De Microsoft Edge-webbrowser is veilig, gemakkelijk te updaten en werkt goed met andere producten in het Microsoft-ecosysteem. Een populaire functie van Edge is Web Notes. Gebruik webnotities om notities op een webpagina te krabbelen op dezelfde manier waarop u uw gedachten op een tijdschrift of essay zou schrijven.

Om Web Notes te gebruiken, opent u de Edge-browser en navigeert u naar de webpagina die u wilt annoteren.

  1. Selecteer het Maak een webnotitie pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm. (Het ziet eruit als een gebroken vierkant met een pen in het midden of een pen die een golvende lijn krabbelt).

    Image
    Image
  2. Er verschijnt een nieuwe werkbalk bovenaan de pagina.

    Image
    Image
  3. Selecteer het gereedschap Pen om op de geselecteerde webpagina te tekenen. Wijzig de kleur en grootte in het vak Options.

    Het gereedschap Pen verandert uw muisaanwijzer, vinger of stylus in een aanpasbare pen. Als dit is ingeschakeld, kunt u overal op de huidige webpagina tekenen of schrijven.

    Image
    Image
  4. Selecteer de Markeerstift tool om woorden, zinnen, alinea's en andere delen van de actieve pagina te markeren.

    Wijzig de kleur en grootte van de markeerstift via het Options vak.

    Image
    Image
  5. Gebruik een muis om de pagina te annoteren. Gebruik een vinger of pen als je een apparaat met touchscreen gebruikt.
  6. Als u een langere tekstopmerking wilt toevoegen, selecteert u het gereedschap Getypte notitie om een tekstvak te openen en typt u uw notities daar.

    Deze notities zijn genummerd in de volgorde waarin ze zijn gemaakt en kunnen worden verwijderd door op het bijbehorende prullenbakpictogram te klikken.

    Image
    Image
  7. Gebruik het gereedschap Erase om markeringen die met de pen of markeerstift zijn gemaakt te verwijderen door op de markeringen te klikken.

    Wis alles in één klap door op de rechterbenedenhoek van de Erase-knop te klikken en Clear all ink uit de drop te selecteren -menu omlaag.

    Image
    Image
  8. Als je klaar bent met je bewerkingen, selecteer je Save om het geannoteerde bestand op te slaan.

    Sla de actieve pagina op in OneNote, de Edge-favorieten of de Edge-leeslijst vanuit een pop-outmenu.

    Image
    Image
  9. Selecteer Share om het bestand per e-mail, sms, Facebook en meer opties te verzenden.

    Image
    Image
  10. Selecteer Exit in de rechterbovenhoek van de Web Notes-werkbalk om de Web Notes-interface te sluiten en terug te keren naar een normale browsersessie.

    Image
    Image

Gebruik voor webnotities

De Web Notes-tool is geweldig om feiten en statistieken te markeren, waardoor het een uitstekende tool is voor studenten. Zakelijke gebruikers kunnen met Web Notes werken om samen te werken aan projecten en commentaar te leveren op onderzoek. Persoonlijke gebruikers kunnen een cirkel rond een item tekenen dat ze als cadeau willen hebben en het als hint naar een geliefde sturen.

Sla webnotities op in OneNote, selecteer de tool Delen om de notitie te e-mailen of te sms'en, of deel deze op Twitter en andere sociale sites.

Aanbevolen: