Uber brengt trein- en vliegtuigtickets naar zijn Britse app

Uber brengt trein- en vliegtuigtickets naar zijn Britse app
Uber brengt trein- en vliegtuigtickets naar zijn Britse app
Anonim

Uber-gebruikers in het VK krijgen binnenkort nog een paar reisopties, aangezien de app nieuwe functies krijgt voor het instellen van vormen van reizen zonder ritten.

In een recente aankondiging stelt Uber dat het de mogelijkheid toevoegt voor gebruikers om reistickets te boeken voor luchtvaartmaatschappijen, touringcars en treinen, samen met autoverhuur, maar alleen in het VK. Het doel is om inwoners van het VK een manier te bieden om al hun reizen tussen en tussen landen op één plek in te stellen, en er bovendien een Uber-chauffeur op hen te wachten zodra ze van boord gaan.

Image
Image

Volgens Uber zal het bedrijf zelf niet de tickets of huurauto's leveren, maar in plaats daarvan fungeren als tussenpersoon voor andere vervoersaanbieders. Het heeft de namen van een van deze partnerbedrijven nog niet bekendgemaakt, maar het zegt dat het iedereen die aan boord is "in de komende maanden" zal bevestigen.

Image
Image

"Iedereen waardeert de vrijheid om op een eenvoudige en handige manier reisarrangementen te maken, daarom zijn we verheugd om een one-stop-shop te worden voor al uw reisbehoeften", aldus Uber's UK, Northern & Eastern Europe Regional General Manager, Jamie Heywood, in het persbericht: "Je kunt al een aantal jaren ritten, fietsen, bootdiensten en scooters boeken via de Uber-app, dus het toevoegen van treinen en touringcars is een natuurlijke vooruitgang."

De verwachting is dat Uber-gebruikers in het VK de app 'later deze zomer' kunnen gebruiken om hun trein- en vliegtickets te boeken. Tot nu toe heeft het niet aangegeven (of zelfs maar geïmpliceerd) of soortgelijke functies in andere regio's aan de app zullen worden toegevoegd.

Aanbevolen: