Hoe een uitgeschakelde iPad te repareren

Inhoudsopgave:

Hoe een uitgeschakelde iPad te repareren
Hoe een uitgeschakelde iPad te repareren
Anonim

Wat te weten

  • Een uitgeschakelde iPad wordt veroorzaakt door te veel pogingen om in te loggen met de verkeerde gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Om een iPad te repareren die is uitgeschakeld, zet u de iPad terug naar de fabrieksinstellingen of probeert u de herstelmodus.
  • Als je de fabrieksinstellingen terugzet, wordt alles op je iPad gewist, maar je kunt alles herstellen vanaf een back-up.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u omgaat met een uitgeschakelde iPad. Als je iPad wordt gestolen en iemand probeert de code te hacken, schakelt je iPad zichzelf uit na te veel pogingen tot onjuiste toegangscodes, een beveiligingsfunctie op de iPad die je privacy beschermt. De informatie in dit artikel is van toepassing op iPadOS 14, iPadOS 13 en alle momenteel ondersteunde versies van iOS.

Bottom Line

Als jij (of iemand anders) de verkeerde toegangscode in je iPad typt, schakelt deze zichzelf uiteindelijk volledig uit. Wanneer uw iPad is uitgeschakeld, heeft iemand vaak genoeg de verkeerde toegangscode ingevoerd om deze uit te schakelen. Als je een peuter of een ouder kind hebt, heeft het kind mogelijk de verkeerde toegangscode ingetypt zonder te beseffen wat er met de iPad kan gebeuren. Overweeg om uw iPad kindveilig te maken met behulp van ouderlijke beperkingen.

Hoe krijg ik een gehandicapte iPad weer aan het werk

Als je iPad permanent wordt uitgeschakeld, is je enige keuze om hem terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Als u Zoek mijn iPad inschakelt, is de eenvoudigste manier om de iPad opnieuw in te stellen via iCloud. De functie Zoek mijn iPad bevat een manier om de iPad op afstand te resetten. De iPad hoeft niet verloren of gestolen te zijn; deze methode reset het zonder toevlucht te nemen tot iTunes. Hier is hoe:

  1. Log in op uw iCloud-account.

    Image
    Image
  2. Selecteer Zoek iPhone.

    Image
    Image
  3. Kies je iPad.
  4. Selecteer de link Wis iPad om de gegevens op uw iPad op afstand te wissen.

    Image
    Image

Als je Zoek mijn iPad nog niet hebt ingesteld, is de beste optie om hem te herstellen vanaf dezelfde computer die je hebt gebruikt om hem in te stellen of vanaf de computer die je gebruikt om de iPad met iTunes te synchroniseren. Sluit uw iPad aan op de pc met behulp van de kabel die bij de iPad is geleverd en start iTunes. Deze verbinding zou het synchronisatieproces moeten starten.

Laat dit proces voltooien zodat je een back-up hebt van alle dingen op je iPad en kies er vervolgens voor om de iPad terug te zetten naar de fabrieksinstellingen met iTunes.

Wat als ik mijn iPad niet met mijn pc heb gesynchroniseerd?

De functie Zoek mijn iPad is belangrijk. Het is niet alleen een iPad-besparing als u uw apparaat verliest of als de tablet wordt gestolen, maar het kan ook een gemakkelijke manier zijn om de iPad opnieuw in te stellen.

Als je het niet hebt ingesteld en je iPad nog nooit met je pc hebt ingesteld, kun je het nog steeds ontgrendelen met behulp van de herstelmodus van de iPad, wat meer is dan een normaal herstel.

Nadat u uw iPad hebt hersteld, moet u ervoor zorgen dat Zoek mijn iPad is ingeschakeld voor het geval u in de toekomst problemen ondervindt.

Aanbevolen: