Een uitgeschakelde iPad repareren door verbinding te maken met iTunes

Inhoudsopgave:

Een uitgeschakelde iPad repareren door verbinding te maken met iTunes
Een uitgeschakelde iPad repareren door verbinding te maken met iTunes
Anonim

Dit artikel legt uit wat je moet doen als je iPad je vertelt om hem op een computer aan te sluiten. Het zal uitleggen waarom het gebeurt en hoe het weer werkend kan worden.

Bottom Line

Een iPad kan worden uitgeschakeld door te vaak de verkeerde toegangscode in te voeren (het uitschakelen van de toegangscode gebeurt ook met de iPhone). Wanneer dat gebeurt, ziet u een bericht dat uw iPad is uitgeschakeld en dat u het later opnieuw kunt proberen - soms staat er binnen een paar seconden, soms in uren of dagen. Wat het scherm ook zegt, het betekent echt een paar minuten wachten en het opnieuw proberen.

Wat veroorzaakt een uitgeschakelde iPad die moet worden verbonden met iTunes of Finder?

Als u het bericht op het scherm van een iPad ziet met de tekst "iPad is uitgeschakeld Verbinding maken met iTunes", wordt dit hoogstwaarschijnlijk veroorzaakt door een mislukte update van het besturingssysteem of een ander ernstig softwareprobleem. Als dat gebeurt, reageert de iPad niet meer op alles wat je doet en moet hij in de herstelmodus worden gezet om hem weer te laten werken.

Een iPad repareren die is uitgeschakeld en zegt 'Verbinden met iTunes of Finder'

Wanneer u de pictogrammen voor verbinding met de computer op uw uitgeschakelde iPad ziet, volgt u deze stappen om deze te ontgrendelen en weer werkend te maken:

Er zijn verschillende stappen, afhankelijk van de computer die je gebruikt. We zullen je op de verschillen wijzen, dus wat je ook hebt, je kunt je iPad nog steeds aan het werk krijgen.

  1. Je hebt een Mac of pc nodig om door te gaan. Zorg ervoor dat de computer die u gebruikt up-to-date is en de nieuwste versie van het besturingssysteem gebruikt.

    Als je een Windows-pc of een Mac met macOS Mojave (10.14) of eerder gebruikt, zorg er dan voor dat je de nieuwste versie van iTunes hebt.

  2. Met uw software up-to-date:

    • Op een Mac met macOS Catalina (10.15) en hoger, open een Finder-venster.
    • Op een pc of Mac met macOS Mojave of eerder, open iTunes.
  3. Als je kunt, zet dan je iPad uit. Hoe je dit doet hangt af van welk model iPad je hebt:

    • Voor iPads zonder Home-knop, houd Volume omlaag en de top-knop ingedrukt.
    • Voor iPads met een Home-knop, houdt u de knoppen Home en top ingedrukt.

    Wanneer de uitschakelschuif verschijnt, schuift u deze van links naar rechts.

    Image
    Image

    Als u uw iPad niet kunt uitschakelen, kunt u deze stap overslaan.

  4. Gebruik de kabel die bij uw iPad is geleverd om de iPad op uw computer aan te sluiten.
  5. Zet de iPad in de herstelmodus. Nogmaals, hoe u dit doet, hangt af van uw iPad-model:

    • Voor iPads met een Home-knop, houd je de Home- en de bovenste (of zij-) knop tegelijkertijd ingedrukt.
    • Voor iPads zonder Home-knop, druk op Volume omhoog en laat los, druk op Volume omlaag en laat los, en houd de bovenste knop ingedrukt.
  6. Blijf vasthouden totdat het scherm Herstelmodus op de iPad verschijnt.
  7. Nogmaals, de stappen verschillen afhankelijk van uw computer:

    Klik op een Mac met macOS Catalina en hoger op uw iPad in de Finder zijbalk (als u deze niet ziet, vouwt u Locaties uit).

    Image
    Image

    Klik op een pc of Mac met macOS Mojave op het iPad-pictogram in de linkerbovenhoek in iTunes onder de afspeelknoppen

  8. Klik op Update en volg de aanwijzingen op het scherm om de software van uw iPad bij te werken. Probeer dit altijd eerst, aangezien u geen gegevens van uw iPad hoeft te verwijderen als dit werkt.

    Image
    Image
  9. Als het updaten van de iPad niet werkte, moet je hem herstellen.

    Het herstelproces verwijdert alle gegevens op je iPad en kan niet ongedaan worden gemaakt, dus hopelijk heb je een recente iPad-back-up. Als u dat doet, kunt u die gegevens in de volgende stap herstellen. Klik op Herstellen en volg de instructies op het scherm.

  10. Zodra het herstelproces is voltooid, keert uw iPad terug naar de fabrieksnieuwe staat.

    Je moet de iPad nu instellen alsof hij gloednieuw is. Wanneer u de stap met een keuze krijgt, kunt u ervoor kiezen om de iPad vanaf een back-up te herstellen.

Heb je geen computer? U kunt uw iPad ook wissen en herstellen met iCloud.

FAQ

    Hoe repareer ik een uitgeschakelde iPad?

    Als je iPad is uitgeschakeld omdat je te veel onjuiste pogingen hebt gedaan om de toegangscode in te voeren, heb je niet veel opties. Meer dan waarschijnlijk is de eenvoudigste oplossing om het terug te zetten naar de fabrieksinstellingen door naar iCloud.com te gaan > Zoek iPhone > kies je iPad > Wis iPad

    Hoe repareer ik een vastgelopen iPad?

    Een vastgelopen iPad kan verschillende oplossingen hebben. Probeer eerst de Home en Power knoppen ingedrukt te houden om een herstart te forceren. Als uw iPad geen Home-knop heeft, houdt u Volume omlaag en Power ingedrukt. U kunt ook proberen opslagruimte vrij te maken, de batterij opladen of, als niets anders werkt, een fabrieksreset.

Aanbevolen: