Hoe gouden gereedschappen te krijgen in Animal Crossing

Inhoudsopgave:

Hoe gouden gereedschappen te krijgen in Animal Crossing
Hoe gouden gereedschappen te krijgen in Animal Crossing
Anonim

Je verzamelt verschillende tools om het meeste uit je tijd in Animal Crossing: New Horizons te halen. Zes van hen hebben speciale, gouden edities die duurzamer zijn dan de meer gebruikelijke versies, en sommige hebben ook speciale vaardigheden.

Hier leest u hoe u elk gouden gereedschap in New Horizons kunt ontgrendelen, samen met hun speciale toepassingen.

Hoe de gouden schop te krijgen

Net als bij verschillende van de gouden gereedschappen, ontgrendel je het recept voor de gouden schop door een specifieke taak meerdere keren uit te voeren. In dit geval wil je de gestrande zeeman Gulliver helpen wanneer hij op je strand aanspoelt nadat hij van zijn schip is gevallen.

Image
Image

Gulliver verschijnt ongeveer één keer per week en jij helpt hem door de stukken van zijn kapotte communicator op te graven en terug te brengen, zodat hij zijn bemanning kan bellen voor een pick-up. De dag nadat je hem hebt geholpen, stuurt hij je een cadeau en nadat je hem 30 keer hebt geholpen, stuurt hij je het recept voor de gouden schop.

Je kunt een algemeen idee krijgen van je voortgang door de taak Gulliver's Travails in je Nook Miles-app te controleren.

Hoewel het helpen van de piratenkapitein Gullivarrr meetelt voor het Nook Miles-doel, draagt het niet bij aan het ontgrendelen van de gouden schop.

Hoe de gouden gieter te krijgen

Je kweekt bloemen op je eiland met een gieter, en met de gouden versie kun je zowel meer planten tegelijk water geven als speciale planten laten groeien.

Om het recept te krijgen, moet je je eiland een vijfsterrenbeoordeling geven door je eiland zo mooi en netjes mogelijk te maken. Zorg ervoor dat je onkruid plukt zoals ze verschijnen, veel bloemen laat groeien, veel versieringen toevoegt en zoveel mogelijk dorpelingen aantrekt. Controleer je voortgang door met Isabelle van Resident Services te praten en Let's talk island evals te kiezen. Zij geeft je huidige beoordeling en geeft je suggesties om de score te verbeteren.

Image
Image

Zodra je vijf sterren hebt behaald, geeft Isabelle je het recept voor de gouden gieter.

Hoe de gouden katapult te krijgen

Met de katapult kun je de cadeautjes omverwerpen die af en toe met ballonnen over je eiland zweven. Deze cadeautjes kunnen doe-het-zelfrecepten, meubels, knutselspullen of zelfs bellen bevatten. Om het recept voor de meest geavanceerde versie van deze tool te krijgen, moet je 300 ballonnen laten knappen.

Kort nadat je dit doel hebt bereikt, verschijnt er een speciale, gouden ballon. Het cadeau dat het bij zich heeft, bevat het recept voor de gouden katapult.

De gouden ballon is niet noodzakelijk de eerste die verschijnt nadat je het doel hebt bereikt.

Controleer de It's Raining Treasure activiteit in je Nook Miles-app om je voortgang bij te houden.

Image
Image

Hoe de gulden roede te krijgen

De geavanceerde versie van de hengel is je beloning voor het vangen van alle 80 vissen die het hele jaar door in de rivier en de oceaan van je eiland verschijnen. Je hoeft ze niet allemaal aan het museum te schenken om de beloning te krijgen; het recept verschijnt de dag nadat je de laatste vis hebt gevangen in je mailbox.

Image
Image

Om te zien hoe dicht je bij het vangen van alle vissen bent, kun je de Critterpedia in je Nook-telefoon of de Island Ichthyologist-activiteit in de Nook Miles-app bekijken.

Hoe het gouden net te krijgen

Je verkrijgt het gouden net zoals je de gouden roede doet; het verschil is dat je in plaats van alle vissen op je eiland te vangen, het gouden netrecept ontvangt om alle insecten te vangen. Nogmaals, je hoeft niet alle soorten insecten en spinachtigen aan het museum te schenken om de brief met het recept te krijgen. Het komt de dag nadat je de laatste bug hebt verzameld.

Image
Image

Volg je voortgang op het tabblad bugs in de Critterpedia of door de Bugs Don't Bug Me activiteit in Nook Miles te controleren.

Hoe de gouden bijl te krijgen

De bijl is handig om bomen om te hakken. Je kunt het ook gebruiken om knutselmaterialen van rotsen te delven (maar een schop werkt veel beter). Het recept voor de gouden bijl is speciaal onder deze groep omdat je personage het zelf bedenkt.

Image
Image

Om het recept voor de duurzamere bijl te krijgen, moet je 100 zwakkere versies van het gereedschap breken. Je zult dit uiteindelijk alleen doen door het spel te spelen, maar om het sneller te doen, kun je een stel dunne bijlen maken met behulp van vijf boomtakken en een steen en dan een boom raken totdat het gereedschap zichzelf vernietigt. De dunne bijl is slechts goed voor 40 treffers, dus zelfs als je met niets begint, heb je het recept voor de gouden binnen een paar uur.

Je kunt je voortgang naar dit doel niet nauwkeurig bijhouden, maar je kunt een algemeen idee krijgen door de Trashed Tools activiteit in je Nook Miles-app te bekijken.

Deze activiteit telt elk gereedschap dat je hebt vernietigd sinds je het spel begon te spelen, dus het zal je niet specifiek over bijlen vertellen.

Hoe gouden gereedschappen te maken

Zodra je het recept voor een gouden gereedschap hebt, kun je het op een werkbank maken met de 'standaard' versie van het werktuig en een goudklompje. Je verzamelt het goud door met een schop op rotsen te slaan, hoewel ze veel zeldzamer zijn dan stenen, klei en ijzerklompjes. U kunt ook goudklompjes ontvangen van geschenkballonnen.

Je kunt alleen een gouden gereedschap maken van de basisversie van een gereedschap; je kunt de speciale versies die te koop zijn bij Nook's Cranny, zoals de buitenschop, niet gebruiken.

Voordelen van Golden Tools

Alle gouden gereedschappen zijn veel duurzamer dan hun normale tegenhangers, wat betekent dat je ze vaker kunt gebruiken voordat ze breken. Deze tabel vergelijkt de duurzaamheid van standaardgereedschappen met hun gouden versies:

De duurzaamheid van de gieter hangt af van het aantal bloemen dat je in één keer gieten bereikt. Door de grond water te geven, slijt het gereedschap nog steeds, maar in mindere mate.

Dun Regelmatig Gouden
Axe 40 100 200
Net 10 30 90
Staaf 10 30 90
Schop 40 100 200
Slingshot n/a 20 60
Gieter Varieert Varieert Varieert

De gouden gieter heeft voordelen die verder gaan dan alleen duurzaamheid. Het kan negen planten water geven in één keer, en het is de enige manier om een gouden roos te laten groeien. Gebruik hiervoor het gereedschap op een zwarte roos en de volgende dag kan er een gouden bloem verschijnen.

Aanbevolen: