Samsung's YouMake Campaign Highlights Customization

Samsung's YouMake Campaign Highlights Customization
Samsung's YouMake Campaign Highlights Customization
Anonim

Samsung start zijn YouMake-campagne en bijbehorende website om het vinden en aanpassen van in aanmerking komende producten gemakkelijker te maken (als je van dat soort dingen houdt).

YouMake is volgens Samsung een nieuwe aanpak die "consumenten in staat stelt het voortouw te nemen bij het aanpassen van apparaten". Met andere woorden, de YouMake-website fungeert als een soort gecentraliseerde hub voor de Samsung-producten die een verscheidenheid aan aanpassingsopties bieden. Dit omvat dingen die je zou verwachten, zoals de Galaxy Watch4 en Bespoke Galaxy Z Flip 3, maar het benadrukt ook dingen zoals The Frame en de Bespoke koelkast.

Image
Image

Producten zoals de Z Flip 3 en Bespoke koelkast hebben meerdere plekken waar kleuren kunnen worden aangebracht, wat een behoorlijk aantal mogelijke combinaties oplevert. Anderen, zoals de Bespoke Jet Stick-stofzuiger en Galaxy Watch4, bieden respectievelijk een paar kleuropties voor het hele apparaat en verschillende model-/bandkeuzes.

Beschikbare opties voor aanpassing variëren afhankelijk van het apparaat (en Samsung geeft toe in de kleine lettertjes, soms per land), maar gaan soms verder dan kleurkeuzes. Grotere Bespoke-koelkasten hebben bijvoorbeeld een andere kleuroptie per deur, evenals een keuze in diepte (als u wilt dat deze meer in uw kasten past).

YouMake wordt in mei uitgerold in acht landen (Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Spanje, het VK, de VS en Zuid-Korea). In de tweede helft van 2022 zullen meer landen worden opgenomen, maar Samsung heeft nog niet aangegeven hoeveel of welke.

Aanbevolen: