Samsung Z Fold 4: Nieuws, geruchten, prijs, releasedatum en specificaties

Inhoudsopgave:

Samsung Z Fold 4: Nieuws, geruchten, prijs, releasedatum en specificaties
Samsung Z Fold 4: Nieuws, geruchten, prijs, releasedatum en specificaties
Anonim

De Galaxy Z Fold 4 is Samsung's 2022-upgrade naar de Z Fold 3. Blijf lezen voor alles wat u moet weten over deze telefoon, zoals de upgrade van de hoofdcamerasensor en verminderde vouwplooien in vergelijking met de Z Fold 3.

Bottom Line

Je kunt de Samsung Galaxy Z Fold 4 sinds 26 augustus 2022 kopen. Hij werd onthuld op het Samsung Unpacked-evenement op 10 augustus 2022, hetzelfde evenement als de Galaxy Z Flip 4 en Galaxy Watch 5 werden bevestigd.

Samsung Galaxy Z Fold 4 Prijs

Hoewel het goedkoper is als je een oudere telefoon inruilt, zijn dit je opties, zo niet:

  • 256 GB: $1799.99
  • 512 GB: $1999.99
  • 1 TB: $2159.99
Image
Image

Samsung Z Fold 4 Functies

De Z Fold 3 introduceerde S Pen-ondersteuning voor de opvouwbare telefoonlijn van Samsung, dus het is een goed idee dat we de voortzetting ervan met de Z Fold 4 zouden zien. Samsung heeft echter geen ingebouwd slot toegevoegd om houd het vast, hoewel je er een kunt krijgen met een staande hoes.

De telefoon zelf is zelfs dunner dan de Z Fold 3 (wat goed is, aangezien opvouwbare telefoons al dikker zijn dan traditionele telefoons), dus het is logisch dat er weinig ruimte overblijft voor de S Pen-houder. Dit betekent natuurlijk ook dat het niet met de telefoon wordt meegeleverd, dus je zult er een apart moeten kopen als je het echt wilt.

Met Photo Remaster en Object Eraser kun je postproductiebewerkingen direct op de telefoon toepassen. U kunt RAW-bestanden ook rechtstreeks in uw Galerij opslaan met de Pro-modus. En Capture View toont een voorbeeld van de foto die u zojuist hebt gemaakt, zodat u gemakkelijk kunt zien of u deze opnieuw moet maken.

Het grote scherm maakt het ideaal voor multitasking. U kunt het scherm splitsen om maximaal drie apps tegelijk te gebruiken, en slepen en neerzetten tussen apps. Wisselen tussen apps is eenvoudig met de verbeterde taakbalk en je kunt meer van je favoriete apps bekijken met Multi View.

Samsung Z Fold 4 specificaties en hardware

De Fold 4 is gebouwd met Corning Gorilla Glass Victus+ en een aluminium frame, wat volgens Samsung de sterkste opvouwbare Samsung Galaxy tot nu toe maakt.

Het heeft dezelfde camera-opstelling aan de achterzijde als de Galaxy Z Fold 3, maar het goede nieuws is de 50 MP groothoek-hoofdcamera. Dit is enorm anders dan de 12MP camera in de Z Fold 3. Er is ook een 4MP camera onder het scherm en een 10MP covercamera.

De verbeterde Nightography betekent dat je objecten in de lucht die heel ver weg zijn dichterbij kunt komen met 30x Space Zoom, mogelijk gemaakt door de 3x optische zoom en Super Resolution Zoom van de telecamera.

Er is ook goed nieuws als het gaat om het algehele ontwerp van de telefoon. Een leaker zegt dat de vouw niet zo duidelijk zal zijn bij deze telefoon. Dit is iets waar sommige mensen een probleem mee hebben als het gaat om opvouwbare schermen - en met goede reden ook - dus dit is geweldig als het werkt.

Ice Universe gaat verder met te zeggen dat hoewel de vouw nog steeds zichtbaar is, het "er iets beter uitziet dan Fold3" en "Het scherm ziet er gladder uit."

Dezelfde opties van 256 GB en 512 GB zijn beschikbaar als bij de Fold 3. Maar nu is er ook een model van 1 TB.

Het batterijformaat is hetzelfde als de Fold 3. Hoewel de verbeterde Snapdragon 8 Plus Gen 1-processor zich waarschijnlijk verta alt in een betere energie-efficiëntie en dus een langere levensduur van de batterij.

Image
Image

Er is nog veel meer dat je kunt leren over de Galaxy Z Fold 4 op de Samsung-website.

Galaxy Z Fold 4 Specificaties
Hoofdscherm: 7.6'' QXGA+ Dynamische AMOLED, 120Hz, 21.6:18
Dekscherm: 6.2'' HD+ Dynamische AMOLED, 120Hz, 23.1:9
Gewicht: 263g
Processor: Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1
Achteruitrijcamera: 50MP groothoek, 12MP ultragroothoek, 10MP telefoto, 3x optische zoom
Frontcamera: 10MP voorkant, 4MP voorkant
Batterij: 4400mAh
Geheugen: 12 GB
Opslag: 256/512/1024 GB
S Pen compatibel: Ja
Kleuropties: Spookzwart, grijsgroen, beige, bordeauxrood

Je kunt meer smartphonenieuws krijgen van Lifewire over allerlei onderwerpen; hier zijn enkele vroege geruchten en andere verhalen over de Samsung Galaxy Z Fold 4:

Aanbevolen: