Samsung Z Flip 4: Nieuws, prijs, releasedatum en specificaties

Inhoudsopgave:

Samsung Z Flip 4: Nieuws, prijs, releasedatum en specificaties
Samsung Z Flip 4: Nieuws, prijs, releasedatum en specificaties
Anonim

Hier is de lijst met specificaties van de Galaxy Z Flip 2022 en alle details over hoe het verschilt van de Flip 3, inclusief een minder voor de hand liggende vouw, grotere batterij, verbeterde SoC en groter omslagscherm.

Bottom Line

Je kunt de Samsung Galaxy Z Flip 4 sinds 26 augustus 2022 kopen. Hij werd onthuld op het Samsung Unpacked-evenement op 10 augustus 2022, hetzelfde evenement als de Galaxy Z Fold 4 en Galaxy Watch 5 werden bevestigd.

Samsung Z Flip 4 Prijs

Hier zijn uw opties (een inruil verlaagt deze prijzen een beetje):

  • 128 GB: $999,99
  • 256 GB: $1, 059.99
  • 512 GB: $1, 179,99
Image
Image

Samsung Z Flip 4 Functies

Samsung levert de Z Flip 4 met de op Android 12 gebaseerde One UI 4.1.1. Het bevat 5G-ondersteuning en andere basisfuncties, zoals NFC, Samsung Pay, IPX8-waterbestendigheid (5 voet zoet water voor maximaal 30 minuten) en stereoluidsprekers.

FlexCam biedt een handsfree opname-ervaring. Gebruik de onderste helft van de telefoon als standaard of pak hem vast om selfies te maken.

Image
Image

Het Cover Screen is aanpasbaar, dus je kunt het aankleden zoals je wilt, met video's, foto's, emoji's en meer om de wijzerplaat te personaliseren. Dit kleinere scherm biedt ook toegang tot Snelle instellingen, zodat je sms'jes kunt beantwoorden en widgets kunt toevoegen voor snelle toegang tot je favoriete apps zonder ooit het hoofdscherm te openen.

Samsung Z Flip 4 specificaties en hardware

De Galaxy Z Flip wordt gekenmerkt door zijn clamshell opvouwbare ontwerp. Dat heeft de Flip 3 tot de meest succesvolle opvouwbare telefoon op de markt gemaakt, dus dat verandert niet.

Het scharnier is echter dunner om het totale gewicht van het apparaat te helpen, en de vouw in het scherm zal niet zo opvallend zijn. De vouw is wat je ziet en voelt als de telefoon is uitgevouwen. Het loopt horizontaal over het scherm, dus elke reductie is een verbetering ten opzichte van de Flip 3.

Vergeleken met de Flip 2021 biedt deze geen upgrade naar het cover-display van 1,9 inch. We hoorden vroege geruchten dat het zou worden verhoogd tot 2,1 inch, maar dat bleek niet waar te zijn.

Wat betreft de SoC, deze bevat de Snapdragon 8 Plus Gen 1-processor. Ter vergelijking: de Galaxy S22 heeft de Snapdragon 8 Gen 1, dus de Z Flip 4 is krachtiger dan de 2022 Galaxy S-reeks.

De batterij is iets groter dan de Flip 3 (3300 mAh tot 3700 mAh). Dat, in combinatie met de verbetering van de energie-efficiëntie van de nieuwere SoC, betekent dat de batterij je verder zal brengen op een enkele lading. Snel opladen van 25 W wordt ondersteund in plaats van 15 W.

Het uitgevouwen scherm blijft 6,7 inch, de camera's veranderen niet in vergelijking met de telefoon van vorig jaar (hoewel er wordt aangenomen dat er verbeteringen komen via software-upgrades), en ze houden vast aan dezelfde 8 GB geheugen. Dezelfde interne opslagopties zijn beschikbaar, maar deze keer wordt ook een variant van 512 GB aangeboden.

Maanden voor de release zagen we tegenstrijdige rapporten over de kleuropties. U kunt kiezen uit vier kleuren.

Image
Image

Hieronder staan de specificaties voor de Flip 4. Bekijk Samsung's Galaxy Z Flip 4-pagina voor meer informatie over de telefoon.

Galaxy Z Flip 4
Hoofdscherm: 6.7" FHD+ S-AMOLED, 120Hz, 2640x1080
Buitenscherm: 1.9" S-AMOLED
Processor: Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1
Achteruitrijcamera: 12MP groothoek, 12MP ultragroothoek, 10x digitale zoom, 4K @ 60fps
Frontcamera: 10MP, 4K @ 60fps
Batterij: 3700mAh
Opladen: 25W snel opladen / 15W draadloos opladen
Geheugen: 8 GB
Opslag: 128/256/512 GB
Kleuren: Grafiet, blauw, roze goud, bora paars

Je kunt meer smartphonenieuws krijgen van Lifewire over allerlei onderwerpen; hier zijn enkele vroege geruchten en andere gerelateerde verhalen over Samsung's Z Flip 4:

Aanbevolen: