Een nummer instellen als iPhone-alarm

Inhoudsopgave:

Een nummer instellen als iPhone-alarm
Een nummer instellen als iPhone-alarm
Anonim

Wat te weten

  • Muziek toevoegen aan alarm: Tik op Clock app > Alarm > Plus (+) (of Edit > selecteer alarm). Voer een tijd in > tik op Geluid > kies een nummer.
  • Timer instellen om muziek te stoppen: Tik op Clock app > Timer > stel de tijdsduur in > When Timer Ends > Stoppen met spelen > Set.
  • Je Apple-wekker werkt alleen met nummers die zijn opgeslagen in de Muziek-app op je iPhone.

Dit artikel legt uit hoe je een wekker kunt zetten met muziek op iPhone iOS 6 en hoger, en hoe je een timer instelt om te stoppen met het afspelen van muziek op iPhone iOS 12 en hoger.

Muziek toevoegen aan een iPhone-alarm

Het instellen van een alarm met muziek gaat anders dan het instellen van beltonen op een iPhone. Om een muziekalarm te maken, selecteer je de Clock app.

  1. In de Clock app, selecteer Alarm in de onderste menubalk.
  2. Selecteer het plus (+) teken om een nieuw alarm in te stellen.

    Of, om een bestaand alarm te bewerken, tik op Bewerken in de linkerbovenhoek en selecteer het alarm om muziek toe te voegen.

  3. Selecteer Geluid. Tik vervolgens onder Nummers op Kies een nummer.

    Image
    Image
  4. Kies in je bibliotheek het nummer dat je als alarmgeluid wilt instellen.
  5. Selecteer in de linkerbovenhoek Back en selecteer vervolgens Save in de rechterbovenhoek.

    Image
    Image

Stel de timer in om muziek te stoppen

De Klok-app heeft een Stop met afspelen-functie die automatisch alle muziek, videoclips, tv-programma's, enz. die op je iPhone worden afgespeeld, uitschakelt. Start de Stop met afspelen-timer, zet dan je muziek aan en doezel weg bij je favoriete deuntjes, in het vertrouwen dat je iPhone de muziek uitschakelt wanneer je dat wilt.

  1. Op het startscherm van de iPhone opent u de Clock app.
  2. Kies Timer in de rechterbenedenhoek.
  3. Gebruik de twee virtuele spinwheels om de afteltimer in te stellen om muziek af te spelen. Als u bijvoorbeeld de muziek een uur lang wilt afspelen, stelt u de tijd in op 1 uur.

    Image
    Image
  4. Selecteer Als de timer afloopt.

    Image
    Image
  5. Scroll naar de onderkant van het scherm en kies Stoppen met spelen. Selecteer vervolgens Set in de rechterbovenhoek om uw keuze op te slaan.

    Image
    Image
  6. Ga naar de app waar je muziek staat en begin deze af te spelen.
  7. Ga terug naar de Clock app en selecteer Timer. Selecteer vervolgens Start om de timer te activeren.

    Image
    Image
  8. De muziek stopt automatisch met spelen nadat de ingestelde tijd is verstreken.

Je moet Als de timer afloopt terugzetten op een toon als je je timer voor andere doeleinden wilt gebruiken en hem wilt horen afgaan.

Kan het juiste wekkernummer niet vinden?

Je persoonlijke Apple-wekker werkt alleen met nummers die op je telefoon zijn opgeslagen in de iPhone Music-app. Helaas betekent dit dat je de iPhone-alarmmuziek niet kunt instellen op iets van Spotify, Pandora of andere muziekstreaming-apps.

Als je van een specifiek nummer je alarm op de iPhone wilt maken, gebruik je Apple Music om het nummer te kopen of synchroniseer je je iPhone met je computer om het nummer over te zetten van iTunes naar de iPhone.

Je kunt ook gratis beltonen downloaden en je eigen iPhone-beltonen maken om te gebruiken als aangepaste wekkergeluiden.

FAQ

    Hoe maak ik van een Spotify-nummer mijn alarm op de iPhone?

    Je hebt een app van derden en Spotify Premium nodig om een Spotify-nummer als alarm op je iPhone te gebruiken. Download bijvoorbeeld de Alarm Clock voor Spotify iPhone-app. Meld u in de app aan bij Spotify, ga naar het gedeelte Alarms, selecteer Add en kies een Spotify-alarmnummer voor uw iPhone.

    Hoe maak ik van een nummer mijn alarm op Android?

    Op een Android-apparaat opent u de Clock app, tikt u op Alarm en tikt u op uw huidige alarmgeluid om dit te wijzigen. Tik op Add New en navigeer naar een nummer dat je hebt gedownload op je Android-apparaat. Als je YouTube Music, Pandora of Spotify hebt, heb je de mogelijkheid om nummers van deze services te kiezen.

Aanbevolen: