Hoe een iPhone-agenda te repareren die niet synchroniseert met Outlook

Inhoudsopgave:

Hoe een iPhone-agenda te repareren die niet synchroniseert met Outlook
Hoe een iPhone-agenda te repareren die niet synchroniseert met Outlook
Anonim

Een iPhone-agenda die niet synchroniseert met een Outlook-agenda is een veelvoorkomend probleem dat veel gebruikers ervaren. Het kan ook voorkomen bij andere iOS-apparaten zoals een iPod touch of iPad.

Soms verschijnen afspraken die zijn ingevoerd in de iOS Agenda-app niet in de juiste Outlook-agenda, terwijl op andere momenten belangrijke gegevens ontbreken in een Outlook-agenda op de iPhone.

Gelukkig zijn er verschillende strategieën om met deze vervelende bug om te gaan.

Image
Image

Oorzaken van Outlook-agenda die niet synchroniseert met iPhone

Enkele van de meest voorkomende oorzaken van iPhone-agenda-afspraken die niet correct worden gesynchroniseerd met Outlook zijn:

  • De verkeerde kalender is geselecteerd bij het maken van een evenement.
  • Gegevens synchroniseren niet goed met de server.
  • Een Outlook-account niet verbonden met een iPhone.
  • De standaardagenda van iOS is onjuist geconfigureerd.

Hoe iPhone- en Outlook-agendasynchronisatieproblemen op te lossen

Hier zijn alle bewezen strategieën voor het oplossen van problemen met de agendasynchronisatie van iPhone Outlook, gerangschikt van meest voorkomende en gemakkelijkste tot minst voorkomende en meer tijdrovend. Het wordt aanbevolen om deze oplossingen te doorlopen om de oorzaak effectief te achterhalen en te corrigeren.

  1. Overschakelen naar wifi. Om iPhone- en Outlook-agenda's correct te synchroniseren, moeten de gegevens naar de online servers worden verzonden en vervolgens opnieuw worden gedownload naar het andere apparaat. Gegevenssynchronisatie kan worden vertraagd wanneer uw iPhone een mobiele verbinding heeft om gegevens op te slaan, dus probeer verbinding te maken met een wifi-signaal en kijk of dat werkt.
  2. Vliegtuigmodus uitschakelen. Als je de vliegtuigmodus hebt ingeschakeld tijdens het kijken naar een film of tijdens een vlucht, wordt geen van je gegevens correct gesynchroniseerd, omdat je iPhone geen verbinding kan maken met de relevante online servers. Controleer of de vliegtuigmodus is ingeschakeld, schakel deze uit als dit het geval is, maak verbinding met een mobiel of wifi-signaal en wacht een paar minuten.
  3. Schakel de energiebesparende modus van je iPhone uit. Deze instelling wordt geactiveerd wanneer de batterij van het apparaat bijna leeg is. Het schakelt de meeste achtergrondactiviteiten uit, inclusief downloads en gegevenssynchronisatie tussen services.

    Als je je iPhone oplaadt, wordt deze modus meestal automatisch uitgeschakeld, maar je kunt hem ook handmatig uitschakelen. Ga naar Instellingen > Batterij en tik op de Low Power Mode tuimelschakelaar.

  4. Sluit al je iPhone-apps. Soms kunnen apps op de iPhone glitchen en de beste manier om ze te repareren wanneer dit gebeurt, is door ze volledig te sluiten en vervolgens opnieuw te openen.

    Het minimaliseren van een app op iOS of overschakelen naar een andere app betekent niet dat je de vorige app hebt gesloten. Om een app volledig te sluiten, maak je een lange veegbeweging van de onderkant van het scherm naar de bovenkant om alle geopende apps te openen en veeg je vervolgens naar beneden op elke app om ze te sluiten.

  5. Start je iPhone opnieuw op. Een apparaat opnieuw opstarten om het goed te laten werken is een beetje een cliché, maar het werkt.

    Een simpele druk op de aan/uit-knop op een iPhone zet hem gewoon in de sluimerstand. Dit is geen herstart. Om een iPhone opnieuw op te starten, moet u deze volledig afsluiten en vervolgens weer inschakelen.

  6. Installeer de nieuwste updates van de Outlook-app. App-updates bevatten vaak oplossingen voor problemen zoals het niet goed synchroniseren van de Outlook-agenda. Soms zijn ze zelfs verplicht om ervoor te zorgen dat apps correct werken met nieuwe updates van het iOS-besturingssysteem.

    Om je iPhone-apps up-to-date te houden, open je de App Store op je iPhone, tik je op Updates, sleep je de lijst met apps naar beneden en laat je je vinger los.

  7. Zorg ervoor dat u bent aangemeld bij het juiste Outlook-account op uw iPhone. Ga naar Instellingen > Wachtwoorden en accounts. Als Outlook niet aanwezig is in de lijst met accounts, tikt u op Account toevoegen om het toe te voegen.
  8. Controleer uw Outlook-machtigingen. Zelfs als u correct bent aangemeld met Outlook, heeft u de service mogelijk geen volledige toegang op uw iPhone verleend. Ga naar Instellingen > Wachtwoorden en accounts > Outlook en zorg ervoor dat de Kalenderstuimelschakelaar is ingeschakeld.

  9. Controleer de standaardagenda van je iPhone. Ga naar Settings > Calendar > Default Calendar Mogelijk hebt u hier meerdere agenda's, waaronder een paar Outlook degenen. De kalender met het vinkje ernaast is degene waar nieuwe evenementen die op je iPhone zijn gemaakt, worden geplaatst. Zorg ervoor dat uw favoriete Outlook-agenda degene is die is aangevinkt.
  10. Zorg ervoor dat je de juiste agenda gebruikt in de iOS Agenda-app. Als je problemen hebt met je iPhone-agenda die niet synchroniseert met Exchange of Outlook, wil je misschien nog een keer controleren hoe je nieuwe invoer maakt in de iOS Agenda-app.

    Tik bij het maken van een nieuwe afspraak op Kalender om ervoor te zorgen dat de naam van uw Outlook-agenda is aangevinkt. Misschien heb je afspraken in de verkeerde agenda opgeslagen.

  11. Voer een handmatige iTunes-synchronisatie uit. Als je de nieuwste versies van iOS en Outlook op je iPhone hebt geïnstalleerd, zouden de agendagegevens op de achtergrond via de cloud moeten worden gesynchroniseerd.

    Als je alle hierboven genoemde tips hebt geprobeerd en niets heeft gewerkt, wil je misschien een synchronisatie proberen via iTunes. Verbind eerst uw iPhone met uw computer via de kabel, open iTunes op uw computer en selecteer vervolgens Apparaten > iPhone > Info > Kalenders > Synchroniseer agenda's van > Outlook > Alle kalenders > Toepassen

FAQ

    Waarom synchroniseert mijn Outlook-e-mail niet met mijn iPhone?

    Zorg ervoor dat Ververs apps op de achtergrond is ingeschakeld voor Outlook. Ga op je iPhone naar Instellingen > Algemeen > Achtergrond-app vernieuwen > schakel deOutlook schakelen.

    Waarom synchroniseren mijn Outlook-contacten niet met mijn iPhone?

    Mogelijk moet je je account opnieuw instellen. Open hiervoor de Outlook-app op uw iPhone, ga naar Instellingen, kies het account en tik op Reset Account.

    Hoe synchroniseer ik mijn Google-, Outlook- en iPhone-agenda's?

    Gebruik een applicatie van derden zoals Sync2 om uw Google-, Outlook- en iPhone-agenda's te synchroniseren. Pas vervolgens uw telefooninstellingen aan om synchronisatie met Google Services mogelijk te maken met behulp van de Agenda-app.

Aanbevolen: