Samsung lanceert de Chromebook 2 360-laptop

Samsung lanceert de Chromebook 2 360-laptop
Samsung lanceert de Chromebook 2 360-laptop
Anonim

Samsung heeft zijn nieuwste studentenaanbod onthuld, de Galaxy Chromebook 2 360, die een omkeerbaar 12,4-inch touchscreen heeft.

Met een prijskaartje vanaf $ 430, is de Galaxy Chromebook 2 360 meer een praktische laptop dan een krachtige machine met een lichtgewicht, duurzaam ontwerp dat is gemaakt om de ontberingen van het studentenleven te weerstaan. De andere functies zijn nogal bescheiden, voornamelijk gericht op het maken van verbindingen met andere apparaten en hebben een relatief kleine opslagcapaciteit.

Image
Image

Wat niet nederig is, is het scherm van de Chromebook 2, dat verreweg het stralende kenmerk van de laptop is. Het is een LED-aanraakscherm met een Quad HD-resolutie. De omkeerbaarheid van het scherm is te danken aan het 360-graden scharnier dat de Chromebook 2 verandert in een tablet of iets daartussenin. Een ander belangrijk kenmerk is de Wi-Fi 6-ondersteuning voor een snellere en betrouwbaardere verbinding.

Andere unieke functies zijn onder meer de Phone Hub, een app waarmee studenten kunnen reageren op sms'jes vanaf hun laptop, Near Share om bestanden direct van/naar een Android-apparaat in de buurt te verplaatsen en Wi-Fi Sync om automatisch verbinding te maken met vertrouwde netwerken.

Image
Image

De Chromebook 2 is minder dan een centimeter dik en weegt ongeveer drie pond, dus je kunt hem in een rugzak gooien en nauwelijks beseffen dat hij er is. Het is ook schokbestendig, zodat het een plotselinge val op de grond kan overleven.

De Galaxy Chromebook 2 360 wordt geleverd in twee modellen - een 64 GB-model en een 128 GB - en is nu te koop met een betalingsplan voor twee jaar beschikbaar.

Aanbevolen: