Samsung lanceert One UI 4 voor Galaxy S21-serie

Samsung lanceert One UI 4 voor Galaxy S21-serie
Samsung lanceert One UI 4 voor Galaxy S21-serie
Anonim

Samsung lanceert officieel de One UI 4-update met nieuwe thema's, beveiligingswijzigingen en een toetsenborduitbreiding voor Galaxy-apparaten.

Volgens Samsung zal de update van de gebruikersinterface eerst worden uitgerold naar de Galaxy S21-serie, inclusief het basismodel, de S21+ en de S21 Ultra. Het bedrijf belooft de wijzigingen te zijner tijd naar andere apparaten te sturen, maar vergeet niet te zeggen wanneer.

Image
Image

Galaxy S21-bezitters krijgen een hele reeks nieuwe kleurenpaletten om uit te kiezen in de update. U kunt het uiterlijk van de gehele gebruikersinterface wijzigen van het startscherm naar de menu's, knoppen en pictogrammen.

Sommige functies van het apparaat bieden een nog diepere aanpassing, hoewel Samsung niet beschrijft wat deze wijzigingen precies zijn. Het toetsenbord is ook uitgebreid met een grotere verscheidenheid aan emoji's, GIF's en stickers die nu beschikbaar zijn.

Beveiligingsfuncties zijn geüpgraded. Het apparaat waarschuwt u nu als een app toegang probeert te krijgen tot uw camera en microfoon. En Samsung heeft de privacy vereenvoudigd door alle instellingen en bedieningselementen in één enkel dashboard te verzamelen.

Image
Image

Ten slotte breidt Samsung ook de toegang van de S21 uit tot andere Samsung-apparaten en apps van derden voor een uniforme ervaring over de hele linie.

De Galaxy S21-serie krijgt de update vanaf 15 november en zal binnenkort beschikbaar zijn voor de vorige S- en Note-serie apparaten, hoewel Samsung niet heeft gezegd wanneer "binnenkort" is. Enkele van de andere apparaten die de update krijgen, zijn de S10, Z Fold3 en Tab S7.

Aanbevolen: