Nieuwe No Man's Sky-update laat spelers ruimtepiraten zijn

Nieuwe No Man's Sky-update laat spelers ruimtepiraten zijn
Nieuwe No Man's Sky-update laat spelers ruimtepiraten zijn
Anonim

Game-ontwikkelaar Hello Games lanceert update 3.85 van No Man Sky's, getiteld Outlaws, waar spelers hun dromen over ruimtepiraten kunnen waarmaken.

De update wordt vandaag uitgebracht en voegt een smokkelmechanisme toe waarmee spelers illegale producten van outlaw-systemen kunnen verkrijgen en deze voor veel in-game geld kunnen verkopen. Naast de spelmodus brengt Update 3.85 veel grafische veranderingen aan en verbetert de ruimtegevechten met nieuwe functies.

Image
Image

Als ruimtepiraat kunnen spelers nieuwe "procedureel gegenereerde missies" van Bounty Masters accepteren, waarin je het lokale sterrenstelsel terroriseert. Maar als ruimtepiraat heb je te maken met de Sentinels die deze bronnen beschermen.

Als je liever wettig bent, kunnen spelers in plaats daarvan nederzettingen verdedigen tegen piratenaanvallen of hondengevechten aangaan met de verbeterde ruimtegevechten, die opnieuw zijn gebalanceerd voor uitdaging en snelheid. Er zijn nieuwe zonne-ruimteschepen beschikbaar met unieke eigenschappen, volgens Hello Games, maar de ontwikkelaar heeft niet gezegd wat ze zijn.

Schepen hebben nu een automatische piloot om zich ook automatisch op vijanden te richten, en spelers kunnen piloten inhuren om een squadron te vormen.

Zoals eerder gezegd, zijn de visuals van de game ook verbeterd. Explosies voor schepen en vrachtschepen zijn gereviseerd om dramatischer te zijn, en er is een nieuwe stoffen physics-engine toegevoegd om gedrapeerde kappen en capes realistisch te simuleren.

De update bevat ook bugfixes en prestatie-optimalisaties, dus de game zou nu minder vaak moeten crashen. No Man's Sky Outlaws is nu uit op PS4, PS5, Xbox One, Series X/S en Steam.

Aanbevolen: