Heeft de Kindle wifi nodig?

Inhoudsopgave:

Heeft de Kindle wifi nodig?
Heeft de Kindle wifi nodig?
Anonim

Als je van plan bent je Kindle ergens mee naar toe te nemen zonder internet, moet je misschien weten hoe je hem zonder internetverbinding kunt gebruiken. Dit artikel bevat de informatie die je moet weten over het gebruik van een Kindle zonder wifi.

Kan ik Kindle gebruiken zonder wifi?

Het korte antwoord is: ja, je kunt je Amazon Kindle-apparaten zonder wifi gebruiken om boeken te lezen. Veel functies zijn echter niet beschikbaar als je wifi hebt uitgeschakeld. Dus hoewel u alle boeken kunt lezen die u naar uw apparaat hebt gedownload, kunt u geen nieuwe boeken downloaden.

Je kunt ook geen boeken kopen in de Amazon Kindle Store via je apparaat, en je kunt je notities, hoogtepunten of bladwijzers ook niet synchroniseren zonder een actieve internetverbinding.

Een andere functie die je zonder internetverbinding zult missen, is de mogelijkheid om je Kindle of een van de boeken op je Kindle bij te werken. Je kunt mogelijk firmware- of software-updates naar je computer downloaden en ze vervolgens zonder wifi-verbinding op je Kindle installeren door de Kindle via een kabel rechtstreeks op je computer aan te sluiten, maar je hebt wel een internetverbinding nodig om de download om op je computer te zetten.

Hoe zet ik boeken op mijn Kindle zonder wifi?

Hoewel je op je Kindle niet veel kunt bereiken zonder wifi, kun je boeken overzetten van je computer naar je Kindle, als je het boek naar je computer hebt gedownload. Er zijn een paar kanttekeningen:

  • Ten eerste moeten boeken de.mobi-indeling hebben. Dat is belangrijk als je van plan bent boeken van andere bronnen dan Amazon op je Kindle te zetten.
  • Ten tweede, als je van plan bent Kindle-boeken naar je Kindle te verplaatsen vanaf een computer zonder wifi-verbinding, heb je een manier nodig om die boeken naar de harde schijf van je computer te downloaden. Je kunt daarvoor een bekabelde internetverbinding gebruiken, of je kunt ze downloaden wanneer je toegang hebt tot wifi op je computer en ze later zonder internetverbinding naar je Kindle overbrengen.

Met dat in gedachten, kun je als volgt boeken van Amazon aan je Kindle toevoegen zonder wifi-verbinding.

  1. Log in op Amazon.com en klik op Accounts en lijsten > Inhoud en apparaten.

    Image
    Image
  2. Selecteer Boeken.

    Image
    Image
  3. Zoek het boek dat je wilt overzetten naar je Kindle en klik op Meer acties.

    Image
    Image
  4. Klik op Downloaden en overbrengen via USB.

    Image
    Image
  5. Kies het apparaat waarvoor u het wilt downloaden en klik vervolgens op Download. Noteer de locatie waar het bestand is gedownload, aangezien u het in de volgende stappen moet kunnen vinden.

    Image
    Image
  6. Verbind je Kindle met je computer via een USB-kabel. Je Kindle zou moeten verschijnen als een externe schijf.
  7. Sleep het bestand dat je hebt gedownload van je harde schijf naar de map Documents op de Kindle. Zodra de overdracht is voltooid, staat het boek op je Kindle en kun je dit proces herhalen voor alle boeken die je in je Kindle-bibliotheek op Amazon hebt staan.

FAQ

    Hoe krijg ik internet op een Kindle zonder wifi?

    Als er geen draadloos netwerk beschikbaar is voor gebruik met je Kindle, kun je een hotspot maken met je Android-telefoon of iPhone. Deze verbinding verloopt technisch nog steeds via wifi, maar het is een goede oplossing als u niet thuis bent en geen andere service kunt vinden.

    Waarom maakt mijn Kindle geen verbinding met internet?

    Als je problemen hebt met het krijgen van een internetverbinding met je Kindle, moet je een reeks herstarts proberen. Controleer eerst of u verbinding maakt met een netwerk dat u kent en waarvoor u de juiste beveiligingsreferenties heeft. Probeer vervolgens je Kindle opnieuw op te starten, ofwel door de aan/uit-knop ingedrukt te houden of door Restart te selecteren in het Settings-menu. Als dat niet werkt, probeer dan een probleem met je netwerk op te lossen door je modem en router opnieuw op te starten.

Aanbevolen: