Anker's 4G Starlight-beveiligingscamera heeft geen wifi nodig

Anker's 4G Starlight-beveiligingscamera heeft geen wifi nodig
Anker's 4G Starlight-beveiligingscamera heeft geen wifi nodig
Anonim

De nieuwste beveiligingscamera van Anker legt de nadruk op een lange batterijduur, beeldresolutie en het niet nodig hebben van een Wi-Fi-verbinding.

Recente problemen met Wyze-beveiligingscamera's hebben ertoe geleid dat sommige mensen op zoek zijn naar een vervanging, en de nieuwe eufy 4G Starlight-camera van Anker is zeker zo'n optie (van de vele). Deze specifieke camera wordt waarschijnlijk het best gebruikt voor grote of landelijke eigendommen, omdat de belangrijkste trekpleister is dat er geen Wi-Fi-verbinding voor nodig is, dus het bereik van een draadloos modem/router is geen probleem. Dat gezegd hebbende, heb je een AT&T nodig "eufy 4G Starlight-camera met optionele zonne-montage" id=mntl-sc-block-image_1-0 /> alt="

Samen met het omzeilen van de noodzaak van Wi-Fi, heeft de 4G Starlight ook een 2K-resolutie en een ingebouwde nachtsensor voor duidelijkere beelden dan de eufyCam 2C in alle lichtomstandigheden. Het bevat ook 8 GB gecodeerde interne opslag met behulp van een verbeterde multimediakaart. En volgens Anker kan de batterij tot drie maanden (ja, maanden) meegaan op een enkele lading in de standby-modus - of voor onbepaalde tijd als je kiest voor de zonnepaneel-add-on en een zonnige plek vindt.

Image
Image

Afronding van de lijst met functies van de 4G Starlight is een IP67-weerstandsclassificatie, zodat deze onder de meeste weersomstandigheden buiten kan blijven en een ingebouwde GPS (voor het geval deze kwijtraakt). Bovendien maakt het gebruik van AI-gestuurde menselijke detectie om valse alarmen te verminderen en heeft het een optie voor een 2-weg vocale waarschuwing tegen potentiële indringers.

Anker's eufy Security 4G Starlight Camera is nu verkrijgbaar in de VS voor $ 249 (of $ 269 met de optie voor zonnepaneelmontage). Het VK en Duitsland zullen nog een paar weken moeten wachten voordat het medio mei uitkomt voor respectievelijk £ 249 en € 249.

Aanbevolen: