Honor plaagt zijn eerste opvouwbare smartphone, de Magic V

Honor plaagt zijn eerste opvouwbare smartphone, de Magic V
Honor plaagt zijn eerste opvouwbare smartphone, de Magic V
Anonim

Het Chinese telefoonmerk Honor heeft de release geplaagd van zijn eerste opvouwbare smartphone, de Magic V, die het volgende vlaggenschipproduct van het bedrijf zal worden.

De eerste afbeelding werd vrijgegeven op het officiële Twitter-account van het bedrijf. Afgezien van het pronken met het scharnier van de telefoon, zijn details echter schaars. Een officiële releasedatum is nog niet aangekondigd, maar hun Weibo-account lijkt binnenkort te wijzen.

Image
Image

De informatie over het formulier van de Magic V is vaag, maar de Koreaanse technische website The Elec vermeldt dat de opvouwbare smartphone van Honor een 8 kan hebben.03-inch binnenscherm met een 6,45-inch coverscherm. Het apparaat zal worden gemaakt met ultradun glas, geleverd door BOE Technology Group, producent van elektronische componenten.

Deze vormfactor is vergelijkbaar met die van de Huawei Mate X2, die, zo blijkt, het voormalige moederbedrijf van Honor is. Huawei mag echter geen zaken doen in de Verenigde Staten, en het is dit onderscheid dat Honor een uniek voordeel geeft.

Omdat hij nog steeds toegang heeft tot de Android-licentie, wordt de Magic V geleverd met Google Mobile Service en vooraf geïnstalleerd met Google-apps, net als de Honor 50.

De Honor 50, de huidige vlaggenschiptelefoon van het bedrijf, wordt geleverd met een 4300 mAh-batterij en een Qualcomm Snapdragon 778G-processor, wat kan wijzen op de richting die Honor met dit nieuwe apparaat inslaat.

Honor voegt zich bij een steeds groter wordende lijst van technologiebedrijven die zich wagen om hun eigen opvouwbare telefoon te maken. Zelfs Google lijkt opvouwbare smartphones te gaan gebruiken, aangezien het bedrijf onlangs een patent heeft aangevraagd voor flexibele schermen.

Aanbevolen: