Samsung's 'The Frame' is de grote tv voor mensen die een hekel hebben aan tv's

Inhoudsopgave:

Samsung's 'The Frame' is de grote tv voor mensen die een hekel hebben aan tv's
Samsung's 'The Frame' is de grote tv voor mensen die een hekel hebben aan tv's
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • The Frame is een tv die eruitziet als een fotolijst en kunst weergeeft.
  • Het model 2022 brengt een nieuwe matte afwerking.
  • TV's zijn te groot voor de meeste kamers.
Image
Image

Als je weigert een tv in huis te hebben omdat je niet wilt dat er een enorme zwarte rechthoek aan je muur hangt die de ruimte domineert, dan heeft Samsung misschien het antwoord: een tv die eruitziet als een schilderij. Een heel, heel groot schilderij.

Het heet "The Frame" en Samsung heeft zojuist een nieuwe matte versie aangekondigd waardoor het er nog minder uitziet als een scherm wanneer het is uitgeschakeld. Het nadeel is dat om de illusie compleet te maken, je het ding nooit uit kunt zetten, anders wordt het weer het bekende zwarte gat in je woonkamer.

"The Frame is een geweldige optie voor huiseigenaren die van hun tv houden, maar niet van het uiterlijk. Voor mij heb ik een klein historisch huis waar een tv gewoon niet op zijn plaats lijkt, daarom is de Frame een geweldige manier om het beste van twee werelden te hebben, "vertelde de veeleisende huiseigenaar Samantha Brandon, die schreef over The Frame als een manier om kunst weer te geven, via e-mail aan Lifewire.

Scherm Vastgoed

Moderne tv's zijn enorm. Vroeger betekende het hebben van een grote tv dat je een monster van meer dan 150 pond in de hoek van je kamer moest wringen, een wigvormige kolos die, ondanks zijn gewicht en grootte, meestal slechts een 32-inch scherm heeft. Nu kun je een 32-inch scherm aan de muur hangen met fotohaken, en het beeld is veel beter dan die oude CRT's ooit hebben gedaan.

The Frame loopt van 43 inch ($ 1.000) tot 85 inch ($ 4.000 +), heeft een 4K-resolutie en grotere modellen hebben een snelle verversingssnelheid van 120 Hz. Maar dat geldt allemaal niet voor mensen die gewoon geen grote tv aan de muur willen. Appartementen zijn niet groter geworden en al die tijd worden de schermformaten groter. In feite heeft de Spaanse krant El Pais onlangs een artikel gepubliceerd over grote schermen in kleine appartementen en hun nadelige effecten op onze nek.

Image
Image

Samsung heeft zelfs een tv die letterlijk zo groot is als je muur. Het noemt het zelfs The Wall, wat bewijst dat een deel van het minimalisme van Apple afstak op het Koreaanse elektronicabedrijf.

Filmliefhebbers en sportfans zullen misschien dol zijn op de ervaring van een gigantisch scherm, en voor hen is de zwarte rechthoek die de kamer overneemt niet erger dan de grote luidsprekers van een audiofiel of de piano van een muzikant. Maar voor de rest van ons, waarom kopen we geen kleinere tv's?

Sommigen van ons doen het gewoon helemaal zonder tv. Netflix werkt prima op een laptop, een 27-inch computermonitor of zelfs een 12,9-inch iPad. Als je een iPad op kijkafstand houdt en vervolgens voor een niet-enorme televisie gaat zitten, zie je dat - voor normale kijkafstanden, de schermen ongeveer even groot lijken.

Kunstmodus

Om de illusie compleet te maken, heeft Samsung's The Frame een Art Mode, met "toegang tot meer dan 1.400 kunstwerken uit galerijen van wereldklasse." De kunstmodus wordt geactiveerd wanneer je op de aan/uit-knop op de afstandsbediening op zonne-energie drukt, en je kunt er ook voor kiezen om je eigen afbeeldingen weer te geven.

Het slimme is dat de tv het omgevingslicht bewaakt en de helderheid van de tv aanpast, hoewel het lijkt alsof de kleurbalans niet wordt aangepast aan de veranderingen in de lichttemperatuur gedurende de dag. En nu brengt het 2022-model een matte optie met zich mee, zodat het kunstwerk nog meer op een object kan lijken en minder op een glazen scherm.

Image
Image

De illusie wordt versterkt door een breed, wit mat gebied tussen het scherm en de nepfotolijst, waardoor dit er echt uitziet als een ingelijste afdruk aan je muur.

"In plaats van een schilderij op bankformaat te kopen, kun je een digitaal kunstwerk kopen dat op de Frame TV wordt weergegeven", vertelde digitale kunstenaar Bonnie Vent, die haar werk beschikbaar stelt om op deze manier te laten zien, via e-mail aan Lifewire." Als je een kunstwerk beu bent, kan het gemakkelijk worden vervangen door een nieuw kunstwerk, omdat het digitaal is in plaats van canvas."

Als je geen grote tv nodig hebt, koop er dan geen. Maar als je er een wilt, en het enige dat je tegenhoudt is de enorme lelijke plaat die je aan de muur moet hangen, dan is The Frame misschien wel perfect.

Aanbevolen: