Garmin lanceert Fenix 7-lijn van ultrarobuuste smartwatches

Garmin lanceert Fenix 7-lijn van ultrarobuuste smartwatches
Garmin lanceert Fenix 7-lijn van ultrarobuuste smartwatches
Anonim

Smartwatch-fabrikant Garmin gebruikte eerder deze maand CES om het elegante Venu 2 Plus-horloge te lanceren, maar het bedrijf heeft nog een truc in petto voor begin 2022.

Garmin heeft zojuist de Fenix 7-serie smartwatches via Twitter onthuld en heeft de officiële productpagina al bijgewerkt. Deze nieuwe smartwatches zijn gebouwd met duurzaamheid in het achterhoofd en brengen als zodanig een aantal robuuste innovaties op tafel.

Image
Image

Fenix 7-horloges zijn gemaakt van ultraduurzame materialen, zoals titanium en saffier, en bevatten beschermende knopbeschermers, met metaal versterkte nokken en een handsfree multi-LED-zaklamp. Deze zaklamp is vooral handig voor hardlopers, omdat hij automatisch kan flitsen om de cadans van een hardloper aan te passen, waarbij kleuren worden afgewisseld om de zichtbaarheid en veiligheid te verbeteren.

Er is hier ook nog een belangrijke upgrade voor Garmin-gebruikers: een capabele touchscreen-interface. Dit touchscreen vervangt niet de kenmerkende vijfknopsinterface van het bedrijf, maar werkt ermee samen.

De serie wordt geleverd met een standaard oplaadbare batterij of een batterij op zonne-energie, de laatste biedt tot vijf weken regelmatig gebruik per oplaadbeurt en vijf dagen gebruik met GPS ingeschakeld.

Garmin heeft de software ook bijgewerkt met een re altime uithoudingsvermogen-trackingtool om de inspanningsniveaus in de gaten te houden en een AI-algoritme dat voorspelt hoe snel je een race zult eindigen.

De smartwatch is verkrijgbaar als de 7S, de standaard 7 en de 7X, met een afmeting van respectievelijk 42, 47 en 51 mm. Beste van alles? Garmin heeft deze horloges als verrassing uitgebracht, aangezien ze al te koop zijn op de officiële website van het bedrijf.

De Fenix 7S en 7 modellen beginnen bij $700, terwijl de 7X begint bij $900.

Aanbevolen: