Google's nieuwe Pixel Buds Pro krijgt meerdere modi

Google's nieuwe Pixel Buds Pro krijgt meerdere modi
Google's nieuwe Pixel Buds Pro krijgt meerdere modi
Anonim

Google's nieuwe Pixel Buds Pro-oordopjes werden woensdag aangekondigd tijdens de I/O 2022-conferentie van de techgigant, met functies voor zowel audiofielen als sporters.

Verpakt in een kleine vormfactor zitten aangepaste luidsprekers en een 6-core audiochip met Google's eigen algoritme. De Pixel Buds Pro hebben functies zoals Multipoint-connectiviteit om gemakkelijk tussen verschillende apparaten te kunnen schakelen) en actieve ruisonderdrukking (ANC), een primeur voor de Pixel Buds-lijn.

Image
Image

De Pixel Buds Pro bieden meerdere methoden om geluid te regelen, zoals Silent Seal, dat met ANC werkt om de buitenwereld af te sluiten, zelfs als de oordoppen niet helemaal in je oor passen. Er zijn ook ingebouwde sensoren om de oordruk te meten, zodat de apparaten comfortabel zitten. Google biedt ook Volume EQ om het volume actief aan te passen en een gebalanceerd geluid te behouden, ongeacht uw omgeving. Google zegt dat ruimtelijke audio in de toekomst zal worden ondersteund, maar heeft geen vaste datum gegeven wanneer.

Andere functies zijn onder meer de Transparantiemodus om omgevingsgeluid toe te staan, zodat je de buitenwereld kunt horen en een waterbestendigheidsclassificatie van IPX4. De behuizing zelf heeft een classificatie van IPX2. Deze classificatie betekent dat ze een paar spatten water aankunnen, maar niet kunnen overleven als ze worden ondergedompeld.

Image
Image

Na één keer opladen gaat de Pixel Buds Pro tot 11 uur achter elkaar mee of zeven uur als je actieve ruisonderdrukking hebt geactiveerd. Het bedrijf zei ook dat je Zoek mijn apparaat kunt gebruiken om zoekgeraakte Pixel Buds te lokaliseren, zelfs als je er maar één kwijtraakt.

De Pixel Buds Pro is verkrijgbaar in vier kleuren met een tweekleurig ontwerp: koraalroze, citroengrasgeel, mistblauw en houtskool. Ze zijn beschikbaar voor pre-order op 21 juli voor $ 199.

Aanbevolen: