Hoe Samsung S21 uit te schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Samsung S21 uit te schakelen
Hoe Samsung S21 uit te schakelen
Anonim

Wat te weten

  • Er zijn drie manieren om een Samsung-telefoon uit te schakelen: de eerste is om Bixby te vragen dit te doen.
  • Veeg twee keer omlaag om toegang te krijgen tot het meldingenpaneel en tik vervolgens op de aan/uit-knop in de rechterbovenhoek van het scherm.
  • Houd de aan/uit- en volume-omlaag-knoppen aan de zijkant van de telefoon een paar seconden ingedrukt.

Normaal gesproken zou Samsung de aan / uit-knop aan de rechterkant van de telefoon onder de volumeknop vinden. Die knop werd ooit gebruikt om de telefoon uit te zetten, maar heeft nu andere functies. Bij één druk op de knop zet de knop de telefoon in de slaapstand, wat betekent dat het scherm wordt uitgeschakeld, maar de telefoon nog steeds aan staat. Een lange druk op de aan / uit-knop (wat de enige actie was die werd gebruikt om het apparaat uit te schakelen) roept nu Bixby op, de slimme assistent van Samsung. Maar dat betekent niet dat het onmogelijk is om de telefoon uit te zetten. Samsung heeft inderdaad drie manieren bedacht om het apparaat uit te schakelen.

Hoe Samsung S21 uit te schakelen vanuit de meldingsschaduw

De eerste methode is te vinden in het meldingenpaneel.

  1. Veeg omlaag vanaf de bovenkant van het scherm om het meldingenpaneel te krijgen.
  2. Veeg een tweede keer naar beneden zodat de schaduw het hele scherm beslaat.
  3. Tik op de Power-knop in de rechterbovenhoek.
  4. Tik op Uitschakelen (of Herstart, afhankelijk van wat je probeert te doen).

    Image
    Image

Samsung S21 uitschakelen met de aan / uit-knop en het volume lager

Je kunt nog steeds de aan/uit-knop gebruiken om de telefoon uit te schakelen. Als u de aan / uit-knop en de volume-omlaagknop lang ingedrukt houdt, krijgt u een menu waarmee u de telefoon kunt uitschakelen. Tik op Uitschakelen (of Herstart, afhankelijk van wat u wilt doen).

Een enkele druk op de aan/uit-knop en de volume-omlaag-knop maakt een screenshot.

Hoe Samsung S21 uit te schakelen door Bixby te vragen

Een ander alternatief voor het uitschakelen van je telefoon is door de aan/uit-knop ingedrukt te houden om Bixby op te roepen. Terwijl u op de aan/uit-knop drukt, nadat de Bixby-animatie onderaan de telefoon verschijnt, zegt u gewoon "Zet mijn telefoon uit" en laat u de knop los. U krijgt een prompt waarin u wordt gevraagd Uitschakelen of Herstart Druk op de juiste knop.

Hoe Samsung S21 uit te schakelen als de telefoon is vastgelopen

Soms kan je telefoon vastlopen en niet meer reageren. Als dat gebeurt, is niet alles verloren. Houd de aan / uit-knop en de volume-omlaagknop 15 seconden ingedrukt. Als u dit doet, wordt de telefoon gedwongen opnieuw op te starten en moeten eventuele problemen worden opgelost.

Samsung's aan/uit-knop heeft nu veel functies; misschien is "aan / uit-knop" tegenwoordig een beetje een verkeerde benaming. Gezien de recente wijzigingen in de interface, kan dit enige verwarring veroorzaken, maar met elk van deze drie methoden kunt u uw telefoon uitschakelen.

FAQ

    Hoe zet ik 5G uit op mijn Samsung S21?

    Ga naar Instellingen > Verbindingen > Mobiele netwerken > Netwerk Modus en kies een andere optie dan 5G (LTE/3G/2G, enz.) Om uw mobiele data uit te schakelen, veegt u omlaag en tikt u op Mobiele data in de snelle instellingen om het uit te schakelen.

    Hoe reset ik mijn Samsung Galaxy S21?

    Om uw Samsung-apparaat terug te zetten naar de fabrieksinstellingen, gaat u naar Instellingen > Algemeen beheer > Reset> Factory Data Reset Tik op Delete All wanneer daarom wordt gevraagd en selecteer vervolgens Wipe data/factory reset aan het Android-herstelscherm. Je verliest alle gegevens die op je telefoon zijn opgeslagen.

    Hoe maak ik een screenshot op mijn Samsung Galaxy S21?

    Als u schermafbeeldingen wilt maken op een Samsung Galaxy S21, drukt u op Power+ Volume omlaag of veegt u met uw handpalm over het scherm. Je kunt je digitale assistent ook vragen om een screenshot te maken.

    Wat is het verschil tussen de Galaxy Samsung S21, S21 Plus en S21 Ultra?

    De Galaxy S21 heeft een 6,2-inch scherm, de S21 Plus heeft een 6,7-inch scherm en de Galaxy S21 Ultra heeft een 6,8-inch scherm. De originele S21 en de S21 Plus zijn identiek, behalve de scherm- en batterijformaten. De S21 Ultra heeft een betere camera, meer RAM en meer interne opslagruimte.

Aanbevolen: