DriverIdentifier v6 Review (een gratis stuurprogramma-updater)

Inhoudsopgave:

DriverIdentifier v6 Review (een gratis stuurprogramma-updater)
DriverIdentifier v6 Review (een gratis stuurprogramma-updater)
Anonim

DriverIdentifier is een eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken gratis hulpprogramma voor het bijwerken van stuurprogramma's dat u toegang geeft tot meer dan 27 miljoen downloads van apparaatstuurprogramma's.

Het programma kan onder andere worden uitgevoerd vanaf een draagbare locatie en werkt zelfs zonder internetverbinding.

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Zeer eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken.
  • Biedt nuttige details over de driverupdates.
  • Werkt zelfs zonder internetverbinding.
  • Beschikbaar als een draagbaar programma.
  • Hoewel dit gebruikelijk is bij vergelijkbare software, probeert deze niet om niet-gerelateerde programma's te installeren tijdens de installatie.

Wat we niet leuk vinden

  • Controleert niet automatisch op verouderde stuurprogramma's.
  • Je moet een downloadpagina bezoeken om stuurprogramma-updates te krijgen.
  • Het downloaden van updates kan verwarrend zijn.
  • U moet zich registreren voor een gratis account voordat u de stuurprogramma's kunt krijgen.

Deze recensie is van DriverIdentifier versie 6. Laat het ons weten als er een nieuwere versie is om te beoordelen.

Meer over DriverIdentifier

DriverIdentifier ondersteunt alle versies van Windows en is heel duidelijk over wat je hebt en wat je krijgt:

  • Zoekt stuurprogramma voor 32-bits en 64-bits versies van Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista en Windows XP
  • DriverIdentifier werkt door u downloadlinks te tonen naar stuurprogramma-updates die compatibel zijn met uw computer, waar u deze updates vervolgens moet downloaden en handmatig op uw computer moet uitvoeren
  • De releasedatum en het versienummer van het stuurprogramma dat momenteel is geïnstalleerd, evenals dat van de nieuwe, bijgewerkte stuurprogrammaversie worden weergegeven op de downloadpagina
  • Sommige, zo niet alle, stuurprogramma's die u downloadt van DriverIdentifier zijn directe links van de website van de fabrikant

Gedachten over DriverIdentifier

Het is waarschijnlijk een van de eenvoudigste programma's voor het bijwerken van stuurprogramma's die er zijn. Er is vergelijkbare software die ook vrij eenvoudig te gebruiken is, maar zeker niet zo eenvoudig.

Het programma is erg licht van gewicht en heeft nul instellingen. Je hoeft het alleen maar te openen en op één knop te klikken om te beginnen.

Afgezien van het ontbreken van relatief veelvoorkomende functies zoals geplande scans en de vereiste van een gebruikersaccount om de stuurprogramma's te krijgen, laat DriverIdentifier u ook een paar extra stappen nemen om een download te starten dan u zou moeten nemen als u gebruikte vergelijkbare, meer geavanceerde software, zoals Driver Booster.

Om stuurprogramma's te downloaden, gaat u naar een webpagina met een lijst met downloadlinks. Als u niet 100 procent zeker weet wat u zoekt, kunt u heel gemakkelijk het verkeerde stuurprogramma downloaden en mogelijk problemen met uw computer veroorzaken.

Image
Image

Een functie die u bij DriverIdentifier zult vinden en die niet aanwezig is in de meeste andere hulpprogramma's voor het bijwerken van stuurprogramma's, is een offline scanner. Vink gewoon het vinkje aan met de naam Ik heb geen internetverbinding om het programma te dwingen de resultaten op te slaan in een bestand dat u vervolgens kunt openen op een computer die wel toegang heeft tot internet.

Dit is een zeer handige functie die u veel kan helpen als u zich in een situatie bevindt waarin de computer waarop u de stuurprogramma's moet installeren geen toegang heeft tot internet.

Aanbevolen: