Hoe Facebook-geluiden uit te schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Facebook-geluiden uit te schakelen
Hoe Facebook-geluiden uit te schakelen
Anonim

Wat te weten

  • iOS en Android: Menu > tandwielpictogram > Voorkeuren > Media > Geluiden > schakel de In-App Geluiden schuifregelaar uit.
  • Op sommige Android-apparaten moet u mogelijk dit pad gebruiken: Menu > Instellingen en privacy > Instellingen > Profielinstellingen > Meldingsinstellingen > Push > selecteer Geluiden.
  • Web/Desktop: Pijl omlaag > Instellingen & privacy > Instellingen >Meldingen > Browser , schuif de schuifregelaars uit.

Dit artikel laat zien hoe je Facebook-geluidseffecten uitschakelt op zowel de iOS- als de Android-app. We laten u ook zien hoe u meldingsgeluiden uitschakelt op de Facebook-webpagina.

Geluiden uitschakelen in de mobiele app

Deze stappen laten je zien hoe je Facebook-geluiden uitschakelt voor iOS- en Android-apparaten in de Facebook-app.

  1. Tik op de hoofdpagina van de Facebook-app op het pictogram Menu.
  2. Tik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek om Instellingen te openen.

    Image
    Image
  3. Tik onder Voorkeuren op Media.
  4. Tik bovenaan de pagina onder Geluiden op de schuifregelaar om In-App-geluid uit te schakelen. Je kunt ook Videos Start With Sound uitschakelen om te voorkomen dat video's automatisch worden afgespeeld.

    Image
    Image

    Voor sommige Android-apparaten moet u mogelijk op het menupictogram tikken en vervolgens naar beneden scrollen naar Instellingen en privacy > Instellingen >Profielinstellingen > Meldingsinstellingen > Push > selecteer Geluiden.

Hiermee worden alle in-app-geluiden uitgeschakeld die afkomstig zijn van de Facebook-app op iOS.

Geluiden uitschakelen in de desktop-app of op het web

De webversie van Facebook heeft geen geluidseffecten behalve wanneer je meldingen ontvangt. Als je deze afleidende geluiden wilt uitschakelen, kun je dit als volgt doen. Hieronder tonen we de stappen voor de Facebook-site, maar de desktop-app ziet er bijna identiek uit en volgt dezelfde stappen.

  1. Klik op Facebook op de pijl omlaag in de rechterbovenhoek.

    Image
    Image
  2. Ga naar Instellingen & privacy > Instellingen.

    Image
    Image
  3. Selecteer in de linkerzijbalk Meldingen.

    Image
    Image
  4. Scroll helemaal naar beneden naar Hoe u meldingen ontvangt en open de Browser vervolgkeuzelijst.

  5. Klik onder Sounds op de schuifregelaars om het afspelen van een geluid uit te schakelen wanneer een melding wordt ontvangen en/of het afspelen van een geluid wanneer een bericht wordt ontvangen.

    Image
    Image

Door deze geluiden uit te schakelen, worden Facebook-meldingen en berichten die naar u worden verzonden, gedempt.

Bottom Line

De Facebook-app speelt een geluidseffect af wanneer je iemands post of opmerking "leuk" vindt. Dit kan na een tijdje vervelend worden. Als je in-app-geluiden uitschakelt met behulp van de bovenstaande stappen voor mobiele apparaten, worden hiermee ook eventuele geluidseffecten van het leuk vinden van berichten uitgeschakeld.

Kan ik alle irritante geluiden uitschakelen?

Naast de like-knop zijn er nog andere geluidseffecten op de Facebook-app. Als je ze irritant vindt, kun je deze geluiden uitschakelen door de bovenstaande stappen te volgen voor de mobiele Facebook-app voor iOS en Android.

FAQ

    Waarom klinkt mijn Facebook zo hard?

    Updates van de Messenger- en Facebook-apps kunnen glitches introduceren die waarschuwingen en andere geluiden luider maken dan normaal. Als het probleem niet is opgelost door het volume van uw apparaat lager te zetten, controleer dan of er een nieuwe versie beschikbaar is.

    Hoe verander ik het Facebook-meldingsgeluid?

    Met de Android-versie van Facebook kun je een andere toon selecteren voor in-app-meldingen. Selecteer het Meer menu (drie regels) > Instellingen & Privacy > Instellingen > Meldingen > Push (onder Waar u meldingen ontvangt) > Tone, en dan selecteer het gewenste waarschuwingsgeluid.

Aanbevolen: