Apple Wallet-rijbewijs en staats-ID debuteert in AZ

Apple Wallet-rijbewijs en staats-ID debuteert in AZ
Apple Wallet-rijbewijs en staats-ID debuteert in AZ
Anonim

De optie om staats-ID's en rijbewijzen op te slaan in uw Apple Wallet is net gelanceerd in Arizona, met meer staten en Puerto Rico uitrol "binnenkort".

Als je hebt gewacht om je staats-ID of rijbewijs aan je Apple Wallet toe te voegen sinds Apple zijn plannen voor het eerst onthulde, heb je geluk of moet je nog wat langer wachten. De functie is officieel gelanceerd, maar momenteel alleen voor de staat Arizona. En tot nu toe is bevestigd dat alleen de Phoenix Sky Harbor International Airport het als verificatie van identificatie accepteert.

Image
Image

In het persbericht, vice-president van Apple Pay en Apple Wallet, zei Jennifer Bailey: "We zijn verheugd om vandaag het eerste rijbewijs en de staats-ID in Wallet naar Arizona te brengen, en Arizonans een gemakkelijke, veilige en persoonlijke manier om hun identiteitsbewijs te tonen tijdens het reizen, door slechts een tik op hun iPhone of Apple Watch."

Voor degenen die Apple Wallet gebruiken, in AZ wonen en vanuit Phoenix Sky Harbor vliegen, tik je op je telefoon of Apple Watch bij deelnemende veiligheidscontroles in plaats van een fysieke identiteitskaart te tonen. Daarna laat je iPhone of Apple Watch je weten welke informatie de TSA vraagt, en kun je ermee instemmen deze te delen via Touch ID of Face ID zonder je apparaat te ontgrendelen.

Image
Image

Apple stelt dat Apple Wallet ID's beschikbaar zijn voor iPhone 8 en nieuwer met iOS 15.4, evenals voor Apple Watch Series 4 of hoger met watchOS 8.4 en hoger. Het delen van Apple Wallet-ID's is ook niet universeel voor alle TSA-controlepunten, dus het suggereert dat u op bewegwijzering moet letten voordat u uw iPhone of Apple Watch gereedmaakt

Staats-ID's en rijbewijzen in Apple Wallet zijn momenteel alleen beschikbaar in de staat Arizona. Inwoners van Connecticut, Georgia, Iowa, Kentucky, Maryland, Oklahoma, Utah, Colorado, Hawaii, Mississippi, Ohio en Puerto Rico kunnen de functie 'binnenkort' gaan gebruiken.

Aanbevolen: