Hyatt maakt hotelkamersleutels beschikbaar voor Apple Wallet

Hyatt maakt hotelkamersleutels beschikbaar voor Apple Wallet
Hyatt maakt hotelkamersleutels beschikbaar voor Apple Wallet
Anonim

Hyatt-gasten van deelnemende hotels kunnen nu hun kamersleutels opslaan in Apple Wallet, die kan worden gebruikt om direct toegang te krijgen tot hun kamer of afgesloten gemeenschappelijke ruimtes.

Als je Apple Wallet gebruikt en in een van de zes (om te beginnen) Hyatt-hotels verblijft, heb je nu toegang tot je kamer en andere afgesloten ruimtes met je iPhone of Apple Watch. Het nieuwe programma, dat zojuist is aangekondigd, is bedoeld om hotelgasten een snellere, contactloze optie te bieden.

Image
Image

Volgens Hyatt kun je de World of Hyatt-app gebruiken om een reservering te maken, in te checken en je kamersleutel toe te voegen aan je Apple Wallet - zodra de kamer klaar is. Nadat de sleutel is ingesteld, kunt u deze gebruiken om direct toegang te krijgen tot uw kamer, de sportschool, het zwembad, enz. door met uw iPhone of Apple Watch tegen het NFC-slot (near field communication) te tikken.

Hyatt zegt ook dat het gebruik van je kamersleutel privé blijft, zonder dat er informatie wordt gedeeld met Apple of opgeslagen op een van zijn servers. De sleutel wordt gedeactiveerd zodra u uitcheckt (wat ook op afstand via de app kan).

Wat Apple Wallet-kamersleutels onderscheidt van de digitale sleutels van de World of Hyatt-app, is opportuniteit. Voor digitale sleutels moest je de app openen en door menu's navigeren om kamers te ontgrendelen, terwijl je met Apple Wallet je iPhone of Apple Watch tegen het slot hoeft te houden.

Image
Image

Zes Hyatt-locaties bieden momenteel Apple Wallet-sleutels aan: Maui, Key West, Chicago/West Loop-Fulton Market, Dallas/Richardson, Fremont/Silicon Valley en Long Beach.

Hyatt is van plan om de functie in de toekomst beschikbaar te maken voor alle wereldwijde locaties, maar er zijn nog geen datums aangekondigd. U hebt ook de World of Hyatt-app voor Android of iOS nodig om sleutels in uw Apple Wallet in te stellen en te openen.

Aanbevolen: