Unity Game Engine kan extreem realistische mensen maken

Unity Game Engine kan extreem realistische mensen maken
Unity Game Engine kan extreem realistische mensen maken
Anonim

Unity heeft zijn nieuwste technische demo uitgebracht, getiteld "Enemies", die laat zien hoe dicht het game-ontwikkelingsplatform is gekomen om realistisch uitziende mensen weer te geven.

De video van twee minuten laat zien hoe ver Unity is gekomen sinds de vorige demo, 'The Heretic', die in 2020 uitkwam. Hoewel niet zo verhaalgedreven als 'The Heretic', toont 'Enemies' een indrukwekkende assortiment visuele effecten op zowel het menselijke karakter als hun omgeving gedurende de looptijd.

Image
Image

Volgens Unity zijn er enkele wijzigingen aangebracht in de engine, specifiek om deze te helpen realistischer uitziende digitale mensen weer te geven. Dit omvat het realistischer maken van de ogen en het verbeteren van de manier waarop licht wordt gereflecteerd en gebroken van irissen, een nieuwe shader voor de huid en de mogelijkheid om fijnere modelgaasjes zoals perzikkleurige dons te verwerken.

Het maakt ook gebruik van technologie om rimpels en bloedstroom te simuleren, wat volgens Unity de noodzaak zal elimineren om een gezichtsopstelling te maken voor fijnere details.

Haar, dat altijd al een moeilijk element was om in 3D te animeren, ziet ook verbeteringen. Unity zegt dat zijn R&D- en demo-teams hebben samengewerkt om een manier te vinden om haar op strengen in de engine te simuleren en te renderen, wat je tegen het einde van de clip in actie kunt zien.

Er staat ook dat de nieuwe haartechnologie zal werken met alle tools die kunnen worden uitgevoerd in Alembic, een veelgebruikt bestandstype voor animatiebestanden. Dit betekent dat het compatibel moet zijn met de meeste animatiesoftware (d.w.z. het zou voor veel ontwikkelaars en teams uitvoerbaar moeten zijn).

Een demo van "Enemies" zal te zien zijn op GDC (Game Developer's Conference) 2022 in San Francisco, van 23 tot en met 25 maart. Unity's nieuwe haaroplossing en een bijgewerkt Digital Human Package komen in het tweede kwartaal van dit jaar uit.

Aanbevolen: