De 6 beste apps om mensen te ontmoeten en vrienden te maken in 2022

Inhoudsopgave:

De 6 beste apps om mensen te ontmoeten en vrienden te maken in 2022
De 6 beste apps om mensen te ontmoeten en vrienden te maken in 2022
Anonim

Het is gemakkelijker dan ooit om lokale mensen online te vinden om mee om te gaan in het echte leven. De onderstaande apps zijn enkele van de beste voor het vinden van potentiële vrienden, en hopelijk kun je onderweg een aantal zinvolle connecties maken.

Beste voor het vinden van groepsevenementen: Meetup

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Makkelijk om bijeenkomsten in de buurt te vinden.
  • Kan je eigen groepsbijeenkomst starten.
  • Veel verschillende categorieën voor interesses.

Wat we niet leuk vinden

Niet geweldig als je een hekel hebt aan groepsinstellingen.

Wil je mensen ontmoeten die dezelfde interesses delen? Meetup is een geweldige app om dat te doen. Hiermee kunt u groepen bekijken die anderen bij u in de buurt hebben gemaakt, gecentreerd rond een activiteit. Je kunt deelnemen aan een meetup en je hebt de mogelijkheid om te chatten met anderen die hebben deelgenomen.

Als je liever mensen in groepen ontmoet dan een-op-een, is dit een perfecte app. Je kunt ook je eigen groep maken als je een idee hebt voor een meetup.

Download voor:

Voor meer sociale media-ervaring: MeetMe

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Je kunt berichten plaatsen zodat anderen er een kunnen becommentariëren.

  • Je kunt je locatie wijzigen wanneer je maar wilt om te zien wie er bij jou in de buurt is.
  • Kan live streamen via de app.

Wat we niet leuk vinden

Heeft mogelijk veel nepaccounts.

MeetMe is een app waarmee je mensen bij jou in de buurt kunt vinden, een-op-een kunt chatten en nieuwe vrienden kunt vinden. Deze app is uniek omdat het meer een typisch social media-gevoel heeft, waar je berichten kunt plaatsen en berichten van anderen kunt liken en erop kunt reageren.

Er is ook een livestreamfunctie waarmee je live kunt gaan en mensen in jouw omgeving in de app kunnen kijken als ze daarvoor kiezen.

Download voor:

Mensen vinden met gemeenschappelijke interesses: Hey! VINA

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Je kunt een profiel maken en door de profielen van anderen kijken.
  • Laat je plannen maken om af te spreken.

  • Schone interface.

Wat we niet leuk vinden

Het kan moeilijk zijn om je profiel te verifiëren.

Deze app is oorspronkelijk gemaakt voor vrouwen om andere vrouwen te vinden om vrienden mee te maken in de buurt, maar iedereen kan deze app gebruiken om vrienden bij jou in de buurt te zoeken. Je maakt je eigen profiel aan en is vergelijkbaar met dating-apps waarbij je naar links of rechts veegt om met iemand anders te matchen.

Als je overeenkomt, kun je elkaar via de app een bericht sturen. Als je een groep wilt maken om mee af te spreken, kun je in de app ook zogenaamde "plannen" maken om een ontmoetingsgroep te maken.

Download voor:

Facebook Lokaal

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Maakt verbinding met een Facebook-account die je misschien al hebt.
  • Kan anderen uitnodigen voor evenementen.
  • Kan evenementen op elke locatie zien.

Wat we niet leuk vinden

Als je geen Facebook-account hebt, moet je er een maken om de app te gebruiken.

Heb je al Facebook? Dan is er een functie op de sociale mediasite waar je evenementen bij jou in de buurt kunt zien. Facebook heeft hiervoor zelfs een app gemaakt met de naam Local.

In de app kun je zien welke evenementen bij jou in de buurt plaatsvinden en anderen uitnodigen, of zien wie er al gaan. Het is een geweldige manier om lokale ontmoetingen, shows of andere sociale uitjes te vinden waar je nieuwe mensen kunt ontmoeten.

Je kunt je locatie instellen en vervolgens alle evenementen bij jou in de buurt zien. Of u kunt naar bepaalde evenementen of locaties zoeken als u iets specifieks in gedachten heeft. Je kunt ook kijken naar Facebook-groepen die bijeenkomsten houden in jouw stad, omdat dit ook een geweldige manier kan zijn om mensen te ontmoeten.

Download voor:

Als je nieuw bent in de buurt: Nextdoor

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Kan lid worden van groepen met anderen in uw buurt.

  • Heeft een evenementenpagina met lokale evenementen.
  • Lijst lokale bedrijven.

Wat we niet leuk vinden

Kan geen inhoud zien van buiten je aangewezen buurt.

Als je onlangs naar een nieuwe plek bent verhuisd, kan Nextdoor je helpen je buren te ontmoeten en een band op te bouwen met de mensen bij wie je woont. Deze app heeft veel functies die je kunnen helpen anderen met gemeenschappelijke interesses te vinden, vragen te stellen over de buurt en evenementen bij jou in de buurt te vinden.

Wanneer je een bericht plaatst, zullen mensen in je omgeving het zien, waardoor het gemakkelijk is om verbinding te maken en op de hoogte te blijven van lokale gebeurtenissen.

Nextdoor heeft ook een groepsgedeelte waar je groepen kunt vinden of maken op basis van een gemeenschappelijk belang. Veel plaatsen hebben vriendschapsgroepen die je kunt opzoeken om nieuwe mensen te ontmoeten.

Download voor:

Bumble BFF

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Werkt hetzelfde als Bumble.
  • Je kunt alleen met iemand praten als jullie allebei matchen met elkaar zijn.

Wat we niet leuk vinden

Je hebt maar 24 uur om een gesprek met elkaar te beginnen.

Je kent Bumble misschien als de dating-app waar vrouwen de eerste stap zetten, maar het heeft ook een hele aparte sectie voor het maken van nieuwe vrienden, genaamd Bumble BFF.

Je kunt dit vinden in de Bumble-app en het werkt op dezelfde manier door naar links of rechts te vegen om te matchen met een andere persoon. Als jullie allebei overeenkomen, kun je beginnen met praten.

In tegenstelling tot de dating-app is er geen beperking aan wie als eerste een gesprek kan beginnen, maar je moet de andere persoon binnen 24 uur een bericht sturen, anders verlies je de match. Het is een geweldige app als je een snelle en gemakkelijke manier wilt om nieuwe vrienden te maken.

Aanbevolen: