Eerste beoordelingen zeggen dat AirPods Max je oren blij zal maken

Inhoudsopgave:

Eerste beoordelingen zeggen dat AirPods Max je oren blij zal maken
Eerste beoordelingen zeggen dat AirPods Max je oren blij zal maken
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • De nieuwe Apple AirPods Max-hoofdtelefoon van $ 549 begint net de recensenten te bereiken, maar tot nu toe zijn de reacties positief ondanks het hoge prijskaartje.
  • Geluidskwaliteit is "indrukwekkend" met een "breed geluidsbeeld", volgens een recensent.
  • De levensduur van de batterij is naar verluidt goed, waarbij één recensent zegt dat ze voldoen aan de claim van Apple van 20 uur per oplaadbeurt.
Image
Image

De nieuwe AirPods Max-hoofdtelefoon van Apple krijgt lovende recensies van degenen die het geluk hebben een paar te bemachtigen.

Voor $ 549 zijn de nieuwe draadloze hoofdtelefoons prijzig. Maar ze bieden heldere geluiden en het kenmerkende gebruiksgemak van het bedrijf. De AirPods Max zijn tot maart uitverkocht, wat een teken is dat Apple iets goed moet doen.

Uitstekende geluidskwaliteit is het eerste dat je wilt in een koptelefoon die zo duur is, en Apple's nieuwste beknibbelt niet op dat gebied. "De AirPods Max klinken indrukwekkend, net als high-end hoofdtelefoons, met strakke bas, natuurlijke middentonen, heldere hoge tonen en een breed geluidsbeeld voor een hoofdtelefoon met gesloten achterkant", schrijft David Carnoy voor CNET.

"Apple heeft wel EQ-instellingen (onder Muziek in Instellingen) - in ieder geval voor Apple Music - en je kunt wat kleine aanpassingen maken aan het geluidsprofiel. Maar ik ging voornamelijk met het standaard geluidsprofiel voor meerdere muziekservices, die paste prima bij mijn eclectische muzieksmaak."

Breed geluid

Olivia Tambini, die schrijft voor Ditching, is het ermee eens en zegt: "Het geluidsbeeld voelt over het algemeen vrij breed aan, met ruimte voor alle instrumenten om echt te schitteren; je krijgt niet dat 'afgesloten' gevoel dat over het oor koptelefoons geven soms af. Er zijn veel details, geweldige beelden en we hebben geen problemen met ritmische nauwkeurigheid opgemerkt in de korte tijd dat we luisterden met de AirPods Max."

Image
Image

Ruisonderdrukking is een van de beloofde functies van deze hoofdtelefoon en blijkbaar stellen de AirPods Max niet teleur. "Wat betreft ruisonderdrukking, hebben we ons beperkt tot testen binnenshuis met achtergrondgeluid dat wordt gecreëerd door een luidspreker en door in de buurt van de ventilatieopeningen voor ons HVAC-systeem te gaan staan", schrijft Jacob Krol op CNN. "De AirPods Max zijn in dit opzicht behoorlijk nek aan nek met Sony's WH-1000XM4s."

De levensduur van de batterij lijkt ook geweldig te zijn. "Apple zegt dat AirPods Max tot 20 uur batterijduur per oplaadbeurt hebben, en dat is mijn ervaring om ze ongeveer een week als mijn primaire hoofdtelefoon te gebruiken", schrijft Brandt Ranj in Rolling Stone. "Ik sluit ze om de paar dagen een uur of zo aan, en dat helpt me door lange muziek- en podcast-luistersessies zonder batterij-angst."

Een kenmerkende look in vijf kleuren

Het uiterlijk van de Max is premium, met roestvrij staal en keuze uit vijf verschillende kleuren: spacegrijs, zilver, hemelsblauw, groen en roze. "De hoofdband is van roestvrij staal bedekt met wit rubberachtig materiaal, met een 'ademende mesh gebreide kap' over de bovenkant; Apple zegt dat dit het gewicht van de koptelefoon gelijkmatiger over je hoofd verdeelt", schrijft Nilay Patel op The Verge.

"(Ik kan niet zeggen dat het heel anders aanvoelt dan mijn Sony WH-1000XM2s, maar het is mogelijk dat ik gewoon een heel groot hoofd heb.) De hoofdband wordt verbonden met de oorschelpen met verstelbare roestvrijstalen verlengstukken die uitmonden in een aangenaam veerbelast scharnier, dat allemaal mooier is dan elke andere premium hoofdtelefoon die ik heb gebruikt."

Image
Image

Het minimalisme strekt zich ook uit tot het ontwerp, hoewel de AirPods Max 384 gram weegt, meer dan sommige concurrenten."Knoppen zijn tot een minimum beperkt en emuleren de Apple Watch - er is een knop voor ruisonderdrukking om te schakelen tussen de ruisonderdrukkingsmodus (aan, uit of transparant / omgevingslicht) en een grotere versie van de digitale kroon om het volume te regelen en je te laten spelen /pauze functies, " schrijft Stuart Miles op Pocket-lint.

"We hebben al gemerkt dat we op die Noise Control-knop drukken wanneer we de koptelefoon op ons hoofd plaatsen. Dat kan na verloop van tijd vervelend zijn. Als knoppen niet jouw ding zijn, kun je ook met Siri praten."

Comfort is van cruciaal belang als het gaat om iets dat je lange tijd op je hoofd zult dragen. "Tot nu toe zijn ze ongelooflijk comfortabel", schrijft Andrew O'Hara op AppleInsider. "Vorige headsets gaven ons een beetje ongemak bovenop ons hoofd of tijdens het dragen van een bril, maar na een paar uur lijkt dit niet zo problematisch te zijn voor AirPods Max. De geweven mesh-top rust nauwelijks op ons hoofd."

Dat prijskaartje van $ 549 is jammer, maar ik ben er bijna van overtuigd dat ze de kosten waard zijn op basis van het lezen van vroege recensies. Jammer dat ik tot volgend jaar moet wachten om een paar te bemachtigen.

Aanbevolen: