Slack geeft iPad-app grote update met desktop-geïnspireerde interface

Slack geeft iPad-app grote update met desktop-geïnspireerde interface
Slack geeft iPad-app grote update met desktop-geïnspireerde interface
Anonim

Een nieuwe iPad zorgt voor een relatief budgetvriendelijke laptop of desktopvervanger, maar niet elke app is geoptimaliseerd voor de ervaring.

Slack heeft zojuist dit probleem opgelost voor degenen die met collega's communiceren op hun iPad, aangezien ze de app van de tablet volledig opnieuw hebben ontworpen om vergelijkbare functionaliteit te bieden als desktop- en laptopaanbiedingen, zoals gerapporteerd in een officiële bedrijfsblogpost.

Image
Image

Het uitgebreide herontwerp voegt een lay-out met twee kolommen toe die een lijst met beschikbare kanalen en berichten aan de linkerkant toont en hun inhoud aan de rechterkant, een ontwerp dat de huidige Slack-gebruikers meteen vertrouwd.

Het bedrijf heeft ook gebruik gemaakt van de iPad-functies om de linkerzijbalk te verbeteren, met contextmenu's voor lang indrukken en inklapbare kanalen, samen met het toevoegen van extra ondersteuning voor toegankelijkheidsfuncties, zoals de VoiceOver-schermlezer van Apple.

Dat is niet alles. De forse vernieuwing brengt Dynamic Type font-scaling en avatars voor directe berichten om het gemakkelijker te maken om collega's in één oogopslag te identificeren. De hele vernieuwing lijkt erop gericht te profiteren van de opkomst van de afgelegen of hybride werkplek.

"Onze bijgewerkte iPad-app overbrugt deze kloof en stelt gebruikers in staat productief, georganiseerd en verbonden te blijven met hun digitale hoofdkantoor in een wereld waar je overal kunt werken", zei Akshay Bakshi, projectmanager van de Slack-groep in het persbericht.

De update kan later vandaag worden gedownload via de Apple App Store. Slack geeft aan dat ze de iPad-app het hele jaar door zullen blijven ondersteunen met updates die integratie voor accessoires en verbeterde sneltoetsen bieden.

Aanbevolen: