Twitch Streamer Cupahnoodle heeft iets te zeggen & Wijsheden om te delen

Inhoudsopgave:

Twitch Streamer Cupahnoodle heeft iets te zeggen & Wijsheden om te delen
Twitch Streamer Cupahnoodle heeft iets te zeggen & Wijsheden om te delen
Anonim

Het eerste dat opv alt aan Kason Patterson is dat ze kan praten.

Patterson, ook bekend als Cupahnoodle, geeft toe dat het een besef was waartoe ze kwam toen ze haar reis op het pad van het creëren van inhoud begon. Haar woorden zijn echter nooit leeg. Ze heeft altijd iets te zeggen. Een natuurlijke verhalenverteller en boeiende woordkunstenaar met het vermogen om 50.000 volgers mee te nemen op een dagelijkse reis, compleet met de toppen en dalen van een goed geproduceerde verhalenpodcast.

Image
Image

"Ik ben ik, en de inhoud die ik maak, ben ik gewoon. Als je me een andere dag betrapt, dan zul je zien dat ik het nog steeds ben. Wat ik ook doe, ik wil trouw blijven aan mezelf", zei ze in een telefonisch interview met Lifewire. "Daar zit een eenvoud in… het herinnert me eraan dat ik een mens ben."

Snelle feiten

  • Name: Kason Patterson
  • Gelegen: Riverside, Californië
  • Random Delight: Moment zoals dit! Kason Patterson is kniediep in het creëren van content en heeft de kracht van nee ontdekt. Terwijl andere makers momenten najagen, zegt ze dat je de leiding moet nemen met 'nee' totdat je de redenen hebt gevonden om 'ja' te zeggen.
  • Quote: "Vertel die ene over een man, die gaten groef zo diep dat hij zijn woord uit het oog verloor."

Het meisje dat alles wilde

Een inwoner van Zuid-Californië, haar jeugd werd gekenmerkt door het verhuizen door Los Angeles County. Van Compton tot Inglewood was het bindweefsel de familiedynamiek die haar accountant, moeder en vader van een kleine ondernemer, tussen henzelf en hun kinderen hadden gecultiveerd. Van muziek tot sport, ze was een vroegrijpe kleine tomboy die zich herinnert dat ze altijd met haar oudere broer meeging.

"Hij was gewoon de coolste persoon ooit. Ik zeg altijd dat als hij er niet was, ik deze games niet zou spelen. Ik herinner me alleen dat ik Mario slecht speelde en games met hem speelde, en wat er ook gebeurde Ik wilde doen, hij liet me altijd meegaan, "zei ze.

Ze had gedurende haar jaren een brede interesse. Met een omweg in het anarchisme als tiener, legde haar zogenaamde 'rage tegen de machine'-tijdperk de basis voor de huidige, meer verantwoordelijke Patterson met een miljoen kleine wijsheden om te delen. Haar interesses in mode en muziek bleven haar haar hele leven bij, maar nadat ze in een impasse was geraakt door de onbetaalbare realiteit van de universiteit, sloeg ze een andere weg in.

Patterson zei dat een dagelijkse baan op het gebied van leveringsplanning haar in staat stelde op te groeien. Het waren die jaren die haar dwongen om haar rebel zonder reden af te werpen en uit te groeien tot deze zakelijke, hard-realistische streaming-kracht. Het was een langzame verbranding naar stabiliteit, maar ze cultiveerde de denkwijze die nodig was om te slagen.

Image
Image

Spontaniteit is de naam van het spel. De mogelijkheid op Twitch bleek meer geschikt voor haar specifieke talenten op het gebied van contentcreatie in vergelijking met de bewerkte realiteit van succes op YouTube. Hoewel ze uiteindelijk op YouTube terechtkwam, was haar lancering op Twitch nodig om die grond te bemesten.

"Het meeste hiervan is 90% persoonlijkheid omdat ik geen professionele speler of een speedrunner of in Esports ben. Alles draait om mij en wie ik ben. Het is alsof ik te lang in een spiegel staar … het begint om raar te doen, " lacht ze.

Deze beker gaat voorbij

Een weinig bekend facet van het merk Cupahnoodle is het doordachte zakelijk inzicht dat Patterson in de loop der jaren heeft nagestreefd om optimaal succes te garanderen. Ze is er niet zomaar in getrapt. Alles wat ze doet is met opzet. Ze maakt grapjes hoe jonger ze waarschijnlijk een hekel zou hebben aan wie ze nu is. Maar precies wie ze nu is, heeft dit sprookjesleven dat ze leidt mogelijk gemaakt.

Van het hosten van merkopdrachten voor Twitch tot het deel uitmaken van de veiligheidscommissie van de streaminggiganten, het is allemaal het resultaat van haar harde werk. Ze gaat altijd vooruit om iets nieuws te bereiken, maar niet alleen voor haarzelf-representatie. Deuren openen en openhouden voor anderen is een van de leidende mantra's van Pattersons succesmodel.

Ik ben ik, en de inhoud die ik maak, ben ik gewoon. Als je me op een andere dag betrapt, zul je zien dat ik het nog steeds ben.

"Ik wil nooit iets doen waarbij ik de aarde achter me bestrooi terwijl ik doorga. Dat is mijn belangrijkste doel… om het verhaal af te maken en geweldig werk te leveren om andere mensen de kans te geven om binnen te komen, " ze zei. "Ik ben gewoon blij om te kunnen zeggen dat alles wat we doen echt deuren opent voor anderen."

Patterson komt over als een stoere streamer met een komisch randje, maar onder dat oppervlak schuilt een hart van goud. Hoewel ze zegt dat ze toegeeft dat ze "geen aardig persoon" is, is ze een goed persoon. Een van haar meest trotse momenten illustreert de zorg die ze aan haar gemeenschap besteedt, nadat ze in de loop van een jaar heeft gespaard om al haar vrijwillige mod-team op een all-inclusive reis naar VidCon te sturen als blijk van haar waardering.

"Hoewel dit een bedrijf is, moet dit leuk zijn", zei ze. "Ik hoop dat iedereen plezier heeft in deze ruimte. Ik denk dat dat het belangrijkste is. Ik denk niet dat iets de moeite waard is om te doen als je liefde ervoor je verlaat. Dat betekent dat het voorbij is. Ik weet niet hoe dit feest is zal eindigen, misschien zit ik hier nog steeds te schreeuwen, maar ik weet dat de liefde er nog steeds is."

Aanbevolen: