Een Galaxy Watch verbinden met een iPhone

Inhoudsopgave:

Een Galaxy Watch verbinden met een iPhone
Een Galaxy Watch verbinden met een iPhone
Anonim

Wat te weten

  • Download de Samsung Galaxy Watch (Gear S) app uit de App Store.
  • Schakel het horloge in en open de Galaxy Watch-app: Tik op OK > START THE JOURNEY > Galaxy Watchen wacht tot het is gekoppeld.
  • Als het horloge geen verbinding maakt, controleer dan of het compatibel is met de iPhone. Sommige Samsung-horloges, zoals Galaxy Watch 4, werken niet met iPhone.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u een Galaxy Watch op een iPhone aansluit.

Kan ik een Samsung-horloge koppelen met een iPhone?

Je kunt de meeste Samsung-horloges koppelen met een iPhone door de Samsung Galaxy Watch (Gear S)-app te downloaden van de iOS App Store.

Sommige Samsung-horloges, zoals Galaxy Watch 4, werken alleen met Android-telefoons en sommige functies zijn alleen beschikbaar als je een Android-telefoon gebruikt. Samsung-horloges werken het beste met Samsung Galaxy-telefoons, maar de basisfunctionaliteit is beschikbaar met iPhones.

Zo koppel je een Samsung-horloge aan een iPhone:

  1. Zoek naar "Samsung Galaxy Watch (Gear S)" in de App Store en tik op GET.
  2. Open de Samsung Galaxy Watch (Gear S) app op je iPhone.
  3. Tik op OK wanneer u wordt gevraagd om Bluetooth-gebruik toe te staan.

    Image
    Image
  4. Tik op START DE REIS.

  5. Tik op de Galaxy Watch die overeenkomt met die van jou, d.w.z. Galaxy Watch 3.
  6. Wacht tot het horloge is gekoppeld.

    Als uw Galaxy Watch LTE-service heeft, volgt u de aanwijzingen op het scherm om dat op dit moment in te stellen.

    Image
    Image
  7. Je Samsung-horloge is nu klaar voor gebruik met je iPhone.

Waarom maakt mijn Galaxy Watch geen verbinding met mijn iPhone?

De iOS Galaxy Wearables-app ondersteunt Galaxy Watch 4 niet, dus je kunt een Galaxy Watch 4 niet aansluiten op je iPhone. De app herkent je horloge en probeert verbinding te maken, maar dit mislukt en je ziet een foutmelding.

Als je problemen hebt met het verbinden van een andere Galaxy Watch met je iPhone, zorg er dan voor dat je Bluetooth op de iPhone hebt ingeschakeld. Als dit het geval is, probeer dan zowel de telefoon als uw horloge opnieuw op te starten. Als je veel andere Bluetooth-apparaten in de buurt hebt, schakel die apparaten dan uit of verplaats ze om de kans op verbindingsproblemen te verkleinen.

Galaxy Watch 4 kan worden gekoppeld met een iPhone, maar is niet compatibel met de Galaxy Wearable-app.

Wat kunt u doen met een Galaxy Watch op een iPhone?

Hoewel je je Samsung-horloge met een iPhone kunt gebruiken, zijn sommige functies niet beschikbaar. Als uw horloge een ingebouwde camera heeft, kunt u er geen gebruik van maken via de iPhone. U kunt ook geen sms-berichten verzenden via uw iPhone met een Samsung-horloge, hoewel u wel sms-meldingen op het horloge kunt ontvangen. E-mailmeldingen zijn ook beschikbaar, maar u kunt geen nieuwe e-mails verzenden of e-mails beantwoorden via het horloge.

De Samsung Bixby-assistent werkt wanneer je horloge is verbonden met een iPhone, maar je kunt Siri niet via het horloge gebruiken. Als je het probeert, ontvang je een prompt om de actie op je iPhone voort te zetten.

Sommige van de Samsung Watch-functies die werken zoals verwacht bij gebruik met een iPhone zijn:

  • Telefoongesprekken: u kunt oproepen ontvangen en plaatsen met het horloge.
  • Meldingen: je ontvangt meldingen van iPhone-apps en apps van derden.
  • Hartslagmeter: als uw horloge een hartslagmeter heeft, werkt deze met uw iPhone zoals op Samsung en andere Android-telefoons. De stresscalculator, gebaseerd op de hartslagmeter, werkt ook.
  • Fitness- en slaapregistratie: met de Samsung He alth-app op je iPhone kun je fitness- en slaapgegevens volgen vanaf je horloge. U kunt ook trainingen volgen met behulp van verschillende voorinstellingen.
  • Muziek en media afspelen: Met de muziekmanager op uw horloge kunt u het afspelen van muziek en andere media op uw iPhone regelen.

FAQ

    Hoe verbind ik een Samsung Galaxy Watch met een nieuwe telefoon?

    Om een Samsung Galaxy Watch te verbinden met een nieuwe telefoon, veegt u omhoog op de hoofdwijzerplaat en tikt u op Instellingen > Algemeen > Verbinding maken met nieuwe telefoon > Back-up van gegevens (optioneel) > Doorgaan, en het horloge wordt gereset. Start de app Galaxy Wearable (Android) of Galaxy Watch (iOS), tik op Start (of Start the Journey op iOS), tik opPair en volg de aanwijzingen.

    Hoe reset ik een Galaxy Watch?

    Als u een Samsung Galaxy Watch wilt resetten, drukt u op de toetsen Power/Home en Back totdat je Rebooting op het horlogescherm ziet. Druk op de Home-toets om het menu Herstartmodus te openen en selecteer Recovery Houd de Power/ ingedrukt Home toets om het herstelproces te starten. (Als je een Galaxy Watch 4 hebt, moet je ook Wipe data/factory reset) selecteren

    Hoe zet ik een Samsung Galaxy Watch aan?

    Om een Samsung Galaxy Watch in te schakelen, houdt u de Power/Home-toets ingedrukt. Als het apparaat niet wordt ingeschakeld, controleert u het oplaadstation, probeert u het apparaat op te laden of neemt u contact op met het Samsung Support Center.

Aanbevolen: