Een Echo Dot verbinden met een iPhone

Inhoudsopgave:

Een Echo Dot verbinden met een iPhone
Een Echo Dot verbinden met een iPhone
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Open Instellingen > Bluetooth > Schakel Bluetooth in en selecteer Uw Echo Dot.
  • Je moet misschien zeggen, “Alexa, pair” om de koppelmodus te activeren.
  • Je Echo Dot kan fungeren als een draadloze luidspreker en Alexa-spraakopdrachten gebruiken om het afspelen te regelen.

Kan Amazon Echo verbinding maken met iPhone?

Apple heeft een gesloten ecosysteem en dat beperkt soms het soort apparaten dat je met je iPhone kunt gebruiken. Er zijn geen dergelijke limieten voor Amazon Echo-apparaten, wat betekent dat je een Echo Dot op een iPhone kunt aansluiten, net als elke andere compatibele Bluetooth-luidspreker. Het proces is hetzelfde dat u zou gebruiken om elk apparaat via Bluetooth aan uw iPhone te koppelen, en u kunt de verbinding beheren via het meldingscentrum of controlecentrum.

Hier leest u hoe u een Echo Dot op een iPhone aansluit:

  1. Stel je Echo Dot in als je dat nog niet hebt gedaan.
  2. Open Instellingen op je iPhone.
  3. Tik op Bluetooth.
  4. Tik op de Bluetooth-schuifregelaar om het in te schakelen als het nog niet is ingeschakeld.
  5. Wacht tot de Echo Dot verschijnt in Mijn apparaten of Andere apparaten.

    Voor sommige Echo-apparaten moet je "Alexa, pair" zeggen voordat het verschijnt.

  6. Tik op de Echo Dot.

    Image
    Image
  7. Je iPhone maakt via Bluetooth verbinding met je Echo Dot.

Hoe werkt Echo Dot met iPhone?

Echo Dot werkt voornamelijk als een draadloze Bluetooth-luidspreker wanneer u er een aansluit op een iPhone. Wanneer u een iPhone aansluit op een Echo Dot en vervolgens muziek streamt van Apple Music of een andere app, komt de audio van de Echo Dot in plaats van de iPhone. Als je de Echo Dot via de audio-uitgangskabel op een andere luidspreker hebt aangesloten, wordt je muziek via die luidspreker afgespeeld.

Als je verbinding hebt gemaakt met meer dan één Bluetooth-luidspreker, draadloze oordopjes of een ander audioapparaat, kun je eenvoudig overschakelen naar de Echo Dot en weer terug:

  1. Open het controlecentrum op je iPhone.

    Je kunt dit ook doen vanuit het meldingscentrum als er momenteel audio wordt afgespeeld op je telefoon.

  2. Tik op het AirPlay-pictogram (driehoek met concentrische cirkels).
  3. Tik op uw Echo Dot in de lijst met luidsprekers en tv's.
  4. Om over te schakelen naar je iPhone-luidsprekers, tik je op iPhone.

    Image
    Image

    Als je wilt overschakelen naar een andere Bluetooth-luidspreker of -oordopjes, tik je in plaats daarvan op dat apparaat.

Wat kan een echopunt nog meer doen met een iPhone?

De belangrijkste reden om een Echo Dot op een iPhone aan te sluiten, is om de Dot of de aangesloten luidspreker te gebruiken in plaats van de luidsprekers van uw iPhone. Er zijn echter een paar andere manieren waarop u een Echo Dot met een iPhone kunt gebruiken, en ze hebben niet allemaal een Bluetooth-verbinding nodig.

Hier zijn enkele andere dingen die u kunt doen met een verbonden Echo Dot en iPhone:

  • Bedien het afspelen van audio: Als je via je Echo Dot naar muziek op je iPhone luistert, zeg je "Alexa, Pause", om de muziek te pauzeren. Je kunt ook doorgaan, de audio aanpassen en naar het volgende nummer gaan met audiocommando's.
  • Verzend en ontvang oproepen en berichten: Als je iPhone verbonden is met je Dot en Alexa, kun je 'Alexa, bel (contact)' zeggen om te bellen.
  • Beheer je afspraken: verbind je iCloud-agenda met Alexa en je hebt toegang tot dezelfde agenda vanaf je Dot en je iPhone.
  • Vind je telefoon: installeer de Find My Phone Alexa Skill en je kunt je Echo Dot vragen om je iPhone te lokaliseren wanneer je hem kwijt bent.

FAQ

    Hoe verbind ik een Echo Dot met wifi op mijn iPhone?

    Verbind je Echo met wifi wanneer je het apparaat instelt. Sluit je Dot aan, open de Alexa-app en selecteer Continue in de app als je het oranje lampje bovenaan de Dot ziet. Open vervolgens de wifi-instellingen van uw iPhone en zoek naar en maak verbinding met het netwerk dat verband houdt met uw apparaat. Nadat je verbinding hebt gemaakt met het apparaat, volg je de instructies van de Alexa-app om verbinding te maken met je favoriete wifi-netwerk.

    Hoe verbind ik een Echo Dot met mijn iPhone-hotspot?

    Ga in de Alexa-app naar je Device Settings en selecteer Change naast het wifi-netwerk. Volg de app-instructies om uw Dot in de configuratiemodus te zetten en opnieuw te scannen naar netwerken. Selecteer Gebruik dit apparaat als Wi-Fi-hotspot en voer de hotspot-inloggegevens van uw iPhone in. Meer informatie over Alexa en Wi-Fi-connectiviteit.

Aanbevolen: